P10

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Huawei P10

Мнение от algor » 27 мар 2017, 23:01

Както имаше една поговорка, че по дрехите посрещат, така и аз съветвам всеки да не прави избор, преди да хване в ръка дадения модел.
Много е важно да ти прилегне апарата в ръката и да ти създаде усещането "Това е моят телефон".
След това е важна и софтуерната подредба, разбира се, дали ще ти допадне.
Бързината на работа с няколко приложения играе важна роля при мен и липсата на замисляне, лагване и прочие минуси, като е понатоварен апарата.
Извън тези "първични полови белези", както ги наричам, за мен важните компоненти са камера и батерия, като за нов модел се ориентирам по четено и гледано преди да пипна апарата.
Държа да подчертая, че ако не бях си поиграл подобаващо с модела преди седмица или 10-ина дни, надали щях да тръгна да го взимам ей така, на сляпо.

Тепърва имам да го товаря с приложения и игри, но нахвърлях нещата на първо четене.
Второто четене е по-задълбочено и за него трябва време и тестове на това, за което говорих по-горе.
Издъни ли се по-сериозно в нещо още първата седмица даден апарат, веднага заминава за продажба и не ме интересува дали ще го продам изгодно или ще загубя пари.

пп. Компромиси със скъп апарат не правя и като цяло към днешна дата не мисля, че има Андроид, който да бие iPhone 7 Plus в издлъжливост на батерията, както и няма андроид, който за 8-10 часа нощем да не смъкне поне -2-3-4 -8 процента от батерията.
Само iPhone сутрин си го намирам на същия процент, на който съм го оставил вечерта. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Huawei P10

Мнение от Вито » 28 мар 2017, 00:39

[Quote]Само iPhone сутрин си го намирам на същия процент, на който съм го оставил вечерта.[/Quote]
След 10 години оптимизация остава да не е така. Дроида го помпат всички. :D Моя Г4 в началото никви лагове, след година ползване и стотици месечни ъптейти на смотаните андроид приложения започна да се позамисля. За съжаление всеки нов андроид флагман е обречен на тази съдба след година ползване. За тва им ръгат по 6+ ГБ РАМ. Лаптопа ми е с 8 баси.
Иначе честито за придобивката. Дано се случи този път по-дълго да се задържи в теб. :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 28 мар 2017, 08:00

Честито и със здраве да си го ползваш телефончето!

От снимките които ми прати на вайбър, изглежда много добре.

Очаквам едно семпло ревю от тебе. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Мнение от Vasil977 » 28 мар 2017, 09:42

В момента съм в Лондон и ми прави впечатление че и тук всички са с айфони масово

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 28 мар 2017, 10:41

[Quote]Компромиси със скъп апарат не правя и като цяло към днешна дата не мисля, че има Андроид, който да бие iPhone 7 Plus в издлъжливост на батерията, както и няма андроид, който за 8-10 часа нощем да не смъкне поне -2-3-4 -8 процента от батерията.[/Quote]

И двете неща ги има при Андроид. Друг е въпроса че се постигат с 4000 мАч батерия / поне /.

Потребителски аватар
algor

Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10

Мнение от algor » 28 мар 2017, 21:46

Чакай да видим утре Самсунг какво ще представи и на каква цена и може да не стигна до ревю :P

syferx
Регистриран: 27 ное 2006, 08:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10

Мнение от syferx » 29 мар 2017, 09:16

Колега моля те дай малко инфо повече за телефона.Днес ще си купувам Huawei p10 или iphone 7. Притеснението ми за андроида е , да не е много голям като тяло.Имах G4 и го продадох защото взе да ми прави ръбове по всички панталони а и взе да се позамисля.Хуавея след седмица работа върви ли все така мазно както когато е нов.Имам наблюдения върху п9 на колежка и е супер бърз.Мога да го взема на много хубава цена п10 за около 950 лева с преордър консумативите за това се замислям между него и ай фона. Благодаря...само да уточня, че не съм хейтър на ай фон или андроид аз съм за по-доброто усещане, както каза колегата и нямам претенции коя система е по-добра.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10

Мнение от chilko » 29 мар 2017, 10:57

P10 е по-малък и заоблен от P9, така че ще е по-удобен за носене. По отношение бързината - компанията акцентира именно върху това как файловата система и другите алгоритми осигуряват по-висока производителност след продължителна работа спрямо другите модели.

more_bg
Регистриран: 08 окт 2009, 12:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10

Мнение от more_bg » 29 мар 2017, 15:28

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8514&idPhone2=7972

Потребителски аватар
algor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10

Мнение от algor » 29 мар 2017, 15:44

Здравейте!
С удоволствие бих помогнал, но днес реално ми е втория ден с апарата и нямам впечатленията, които ви интересуват.
Не мога да го сравня и с П9, който само съм разцъквал.
През деня имам доста ангажименти и няма как да се занимавам да го изучавам апарата, а снощи като се прибрах докато си видя семейството и то си стана време за сън.
Много са се постарали и наистина за цена около 900 лева си струва покупката.
Ако трябва да съм честен, 1100-1200 лева не бих дал поне за този модел, а П10 Плюс ще го видим малко по-нататък.
Адски луксозно изглежда П10 и определено са постигнали премиум излъчването.

Относно избора дали да е този или iPhone 7 - не знам какво търсите в един апарат и какво ползвате ежедневно в него, но П10 не е имал времето да си "покаже рогата" или иначе казано да покаже дефекти и слаби страни и ако цената на двата апарата е близка, аз бих заложил на 7-цата.

Ако нещо друго в интересува питайте и стига да мога ще помогна, разбира се. :)

Отговори