P10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10
Благодаря.
Днес го пуснаха в магазин на Виваком във Варна.10 мин. го пипах естествено не можеш да придобиеш впечатление.Изработката действително-премиум.Много прилича на ай фон 7.Това, което не ми хареса е, че са оставили много рамки отгоре и в долната част.Реално дисплея е малко по-тесен от на п9 според мен, но пък е станал по-висок и заради това с една ръка ако искаш да стигнеш до горната част на дисплея малко ще бъде трудно.Прилича концептуално на HTC. Намаляват дисплея уж за да е по малак и практичен а са му оставили горе и долу рамки което го прави малко по-малък от г4-ката с която се разделих поради и което се отказах.Другото , което не ми хареса е че за 10 мин. човъркане му отворих 15-на приложения и сякаш мултитаскинга взе да затяга лекичко.Честно казано малко ми трябваше за да реша и поръчам iphone 7. Живот и здраве ще чакам мощен и прибран андроид телефон и тогава ще се върна към тях.Жалко че флагманите са със много сериозни размери.
Поздрави,
Днес го пуснаха в магазин на Виваком във Варна.10 мин. го пипах естествено не можеш да придобиеш впечатление.Изработката действително-премиум.Много прилича на ай фон 7.Това, което не ми хареса е, че са оставили много рамки отгоре и в долната част.Реално дисплея е малко по-тесен от на п9 според мен, но пък е станал по-висок и заради това с една ръка ако искаш да стигнеш до горната част на дисплея малко ще бъде трудно.Прилича концептуално на HTC. Намаляват дисплея уж за да е по малак и практичен а са му оставили горе и долу рамки което го прави малко по-малък от г4-ката с която се разделих поради и което се отказах.Другото , което не ми хареса е че за 10 мин. човъркане му отворих 15-на приложения и сякаш мултитаскинга взе да затяга лекичко.Честно казано малко ми трябваше за да реша и поръчам iphone 7. Живот и здраве ще чакам мощен и прибран андроид телефон и тогава ще се върна към тях.Жалко че флагманите са със много сериозни размери.
Поздрави,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10
На мен пък ми малее в ръката, но аз ползвам 5,5 инчови апарати от доста време вече, а основния ми апарат е 7 Плюс.
С интерес чакам П10 Плюс, който уж той бил върховия модел от двата, но ще видим някъде след Великден, когато ще се появи уж и при нас.
С интерес чакам П10 Плюс, който уж той бил върховия модел от двата, но ще видим някъде след Великден, когато ще се появи уж и при нас.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10
От няколко дни живо се интересувам от този модел но ..... все нещо ме спира , дилемата ми е м/у него галакси s7 и ябълка7 ,класическа дилема нали ?:D Чесно казано клоня към Айфона , последните телефони които съм имал са били винаги андроид но се оказваха яките „дървета” (SAMSUNG,HTC,SONY) като самсунга и сонито повече в сервиза отколкото в мен и заминаваха за подарък на някой близък, в интерес на истината не са били и върха на сладоледа . Омръзна ми от постоянни актуализации на някакви приложения които дори не знам за какво служат , доколкото съм успял съм ги измахал или спрял но винаги след няколко месечна употреба се започва с лагването ,губене на обхват ,блокиране .Звънял съм и по сервизите и единия път отговора беше „смарт смарт ама не е компютър телефон е все пак,изтрийте си фейсбук приложенията , ползвайте по малко програми ”. Сега трябва да преподпиша,или сменя оператора и сериозно се оглеждам за нов апарат но да е нещо от т.н. флагмани (дано поне си изкарат гаранцията без да ми се налага да ходят по сервизи) Именно изказванията за това колко стабилна ОС има айфона везните клонят към него но пък и цената му е най висока , p10 и галаксито ми харесват като дизайн но споделих горчивия ми опит с андроид телефони досега и ме притеснява след 1 година дали няма пак да си имам зациклящ стуващ маса пари телефон и да трябва да записвам да уча инф.техн. за да изчистя всичко излишно от телефона .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10
Според мен,Iphone е по-добрия избор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10
Това и направих вчера :) Взех си ай фон 7 black матиран.Уникален цвят и усещане.Не съм фен на нито една марка но просто споделям усещане.Това с п10-ката ме разочарова.Не може нов телефон флагман за 1000 лева да започне да тегне на 10-тата минута не е нормално.
Huawei P10
Линкът още не работи,ама да раздвижа темата. Ползвателите на телефона да споделят минуси и дразнещи неща в него. Аз го ползвам от седмица и до тук съм приятно изненадан, най-вече от бързината му.
Re: Huawei P10
А как ще коментирате камерата. При сравнение в гсмарена.ком между P10, P9 и Honor 8 се вижда колко е слаба камерата на P10. Кликнете върху картата на градския транспорт в Лондон и ще разберете.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8514&idPhone2=7972&idPhone3=8195
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8514&idPhone2=7972&idPhone3=8195
Re: Re: Huawei P10
Не съм специалист по камерите, но още преди да го купя, бях наясно, че не е в топ 5 при камерите. Камерата за някои потребители може би няма да е добра за телефон за 1000 лв., на мен ми е задоволителна.
Re: Re: Huawei P10
Ами камерата като цяло за мен специалнно е доста разочароваща. Особено на тъмно никак не ми харесват резултатите. Wide - aperature режима, създава доста изкуствени снимки, поне на мен не ми допада. Monochrome камерата е доста приятна и като чели на тъмно е съвсем леко по адекватна, но пък е черно - бяла, уви. Също, мултитаскинга му е доста тежък, постонно затваря приложения. Предната камера е посредствена и живота на батерията не е нещо впечатяващо. Интерфейса е някакъв шарен такъв, готин е, обаче сякаш всичко е много хаотично подредено, но не е болка за умиране. Самия телефон, обаче, се усеща жестоко в ръката, много преиум наистина. А сензора за пръстови отпечатъци е впечатляващо бърз. Жалко, че даде дефект още преди 2 рия месец и сега е в сервиз. Като цяло телефона създава много добро впечатление, но не впечатлява с нищо след това. Като чели за тези пари има по добри опции. Това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. :)