P10
Re: Re: Re: Huawei P10
С риск да бъда анатемосан, съм повече от доволен. Невероятно бърз телефон. Надявам се с течение на времето да не се "забави",както други топ телефони, които съм имал или имам наблюдения над...
Huawei P10
Здравейте,
имате ли наблюдение телефона има ли олеофобно покритие и с какъв вид памет е , eMMC или UFS 2.1 ?
имате ли наблюдение телефона има ли олеофобно покритие и с какъв вид памет е , eMMC или UFS 2.1 ?
Re: Re: Re: Re: Huawei P10
Спри си ъпдейтите и ще те надживее :D
Re: Huawei P10
Паметта е UFS 2.1. По-бавната памет е в устройства за азиатския пазар.
Не мисля,че има с олеофобно изобщо. Не съм му махал оригиналния протектор, а и не мисля, че е чак такъв проблем, поне за мен. А иначе моят е от Виваком и е с най-новата памет.
Huawei P10
По добре не махай фабричния протектор защото другия не пасва обикновенните стъклени не пасват не покриват светещата част на дисплея остават малки ивици извън него по добре си поръчай от иБей 3д с цвета на тела пасват перфектно има 2броя за 7лева.
Колеги, имам питане. Отнася се за P10 plus. Дават го че поддържа 2 сим карти. Някой който го ползва би ли споделил дали двете карти работят самостоятелно (както е при P9 dual sim)? Не става въпрос за прехвърляне на разговора от едната на другата, а да работят абсолютно самостоятелн
Re: Re: Huawei P10
Той P9 dual не е ли като другите двусимови? С един модем и двете чакат обаждания,но ако по едната говориш другата е временно изключена?
-
- Регистриран: 03 ное 2017, 14:04
Здравейте! Излезе ми известие за нова версия на софтуера на Huawei p10 Lite. Да обновя ли, защото съм чувал, че след обновяване телефона започва да бави и забива? Така ли е наистина? Благодаря предварително. :)
Re: Re: Huawei P10
Ако е така то тогава защо изобщо се пускат тези ъпдейти:D А сега по същество- след всеки голям ъпдейт е необходимо да се направи мастер ресет, т.е. да се върне софтуера до заводските настройки. Това се прави за да се предотвратят както ти си отбелязал като опасения евентуални забивания и по-бавна работа на устройството. Естествено при тази манипулация се губи всичко което е записано на вътрешната памет като различни медийни файлове и апликации. Ето защо преди да се пристъпи към нея трябва да се направи бекъп на цялата информация в твоя случай Хуауей са вградили тази опция в тяхното приложение Huawei Backup.