Palm Pre 2
Palm Pre 2
Извинявам се, но смятам да пусна едно писмо към компанията. Ще пиша: "Извинявайте, Palm Pre 2 някаква шега ли е или го пускате ето така, за да се опрвадаете, ако не пуснете версия 2 на WebOS за другите устройства?". Не мислите, че трябва?
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Re: Palm Pre 2
"Досегашните смартфони на Palm ще имат възможност за ъпдейт до версия 2.0 на webOS."
Интересно дали ще има GSM/UMTS версия ?
-
Телефонът ми харесва,слайдерът изглежда стабилен.Вече има стъкло преди дисплея.Само не ми харесва тази малка резолюция на дисплея и неговия размер.Не че не ми е достатъчен,но колкото повече,толкова повече.Аз лично се надявам в началото на другата година да изкарат топ енд телефон,защото този е по-скоро среден клас.Флаш върви доста добре.Само менюто не ми изглежда добре.Малко е грозничко с тоя гаден сив цвят и тия имена на страниците отгоре,но пък 100% ще има пачове,които да коригират тези недоразумения.
?
прoдажбите започват този петък и то във франция. сам може да си отговориш.
прoдажбите започват този петък и то във франция. сам може да си отговориш.
Другата седмица съм във Франция. Ако някой иска, да казва и да му го взимам.
-
Ако има някаква врътка да го вземеш с договор съм навит :D
Защо ти е с договор? Много се осложнява да го плащаш всеки месец. Има как, ама е много по-трудно.
Някой знае ли на каква цена ще дойде, или трябва да чакаме до утре? Много харесвам WebOS, но ако е на цена като iphone 4, просто няма шанс.
-
Имах предвид да го вземеш на цената с договор(100евро) и да не плащаш таксите после,обаче се сетих,че той ще е заключен към оператора.Ако го пуснат официално в България цената ще е по-ниска,на което се надявам,защото все пак ХП имат представители в доста държави.