Palm Pre
Re: Palm Pre
Много Нокиа фенове за това ;))))
-
- Регистриран: 05 яну 2007, 23:35
Аз лично много искам да си го взема.Според мен е с пъти по-добър от iPhone 3GS защото е нещо различно,докато Apple още се придуржат на най обикновени компоненти,които дори и обикновен телефон а не смартфон ги има.Но съм пред дилема.Тъй като съм влюбен в Н97 и този.Н97 се предлага в България,докато Палм Пре може би чак Нова година ще дойде а вече ми писна с тоа тъп 5800.Този ми е 3ти и се крашва.Незнам защо.Някаква software-на грешка според мен може и hardware-на да е не знам,но трябва да го смена!А искам мнохо Палма!Но от къде мога да го намера!Също баща ми е с iPhone 3GS и не е доволен много и мисли да си вземе Н97.Палм завинаги!Който знае кога ще дойде в БГ да ми напише едно ЛС.Моля ви.:(
има го в Global Co 1199.00лв
http://www.globalco.bg/palm-pre-p-652.html
като за старт цената ми изглежда добре :)
http://www.globalco.bg/palm-pre-p-652.html
като за старт цената ми изглежда добре :)
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Никой ли не притежава това бижу?Ако все пак има такива късметлии да споделят някои работи: как е батерията,има ли богат избор от приложения/игри,има ли нещо аналогично на джейлбрейка при айфон,какво е качеството на звука... :)
Искам да ви питам, под ръка ми е един Палм Пре, ама е от първите версии които са с виртуални сим карти, идеята ми е Мтел предлагат ли такава опция, да им дам телефона си и те да го настроят без карта да работи, за да мога да го ползвам това телефонче?
Според профила си притежаваш такъв телефон.
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Да,въпросът ми беше зададен преди да се сдобия с телефона :)
Героите в сериала FlashForward (Поглед в бъдещето) използват Palm Pre.
Просто сметнах за нужно да ви го кажа :)
Просто сметнах за нужно да ви го кажа :)
Някой има ли наблюдения върху телефона? Че ми попадна на добра цена.