Palm Pre
Re: Palm Pre
Според мен го взимай, ако е разкодиран или ако има rebel sim. Ако не ти хареса ще ми го продадеш :-)
Аз ти споделих мнението си в Скайп, твърдо не. Въпреки че обожавам и WebOS, и Pre, просто е морално остарял. ИзАкай до края на годината да видим какво ще се пръкне от присъединяването (кашлюк), сливането на HP и Palm.
Е как ще е морално остарял Palm Pre? От миналата година е.
А и толкова реме го чакахме. Тъкмо дойде и хоп - вече бил морално остарял. Променете си представите за морално остаряване.
А и толкова реме го чакахме. Тъкмо дойде и хоп - вече бил морално остарял. Променете си представите за морално остаряване.
Би ли си купил телефон на компания, която вече не съществува? По-неясно бъдеще от това, здраве му кажи.
Страхотно телефонче онзи ден имах възможност да си поиграя с него и си заслужава ,а и скоро се очаква webOS 2.0 което ще донесе доста нови неща предполагам.
ako ima nykoy da mi pomogne imam si6tiya tel, da mi kaje nykoy blutota raboti li mu i kak moga da mu izprata muzika :(
ot blizo godina sam s palm pre,mnogo sam dovolen ot telefona,oba4e imam vapros,kogato se pribiram v BG/az jiveia v London/mi triabva razkodiran ,probvah da go razkodiram na dosta mesta i jadec /niamat o6te koda /niakoi znae li dali i kade niakoi moje da go razkodira
колеги,който има палм пре моля да каже как се въвеждат manual settings за интернет?webos 1.4.5 има опция за ръчни настройки,обаче когато въведа на вивател и натисна save изписва unable to write settings.
не иска да ги запамети по никакъв начин,а пък опция за промяна има?
не иска да ги запамети по никакъв начин,а пък опция за промяна има?
защо не обновиш софтуера до версия 2.1?
в него със сигурност няма проблем за запазването на ръчни настройки.
в него със сигурност няма проблем за запазването на ръчни настройки.