Памет: необходими ли са 8/16GB за мобилен телефон и колко използвате:?
Памет: необходими ли са 8/16GB за мобилен телефон и колко използвате:?
Досега винаги съм се побирал перфектно на двата гига място, които си имам. Даже често не ги запълвам, защото обикновенно имам около 10-12 часа музика на телефона си и при положение, че мога да я сменявам бързо с кард рийдъра - не ми е необходимо да слагам повече (още повече, че съм на вълни - като харесам един албум, един сингъл или микс мога да го слушам по 30-40 пъти на ден без да ми омръзне и без да обръщам внимание на другите ми плейлисти).
За смарт или покет по-голям обем памет е нещо необходимо, но все пак..- колко точно памет използвате и не е ли малко множко 8/16 GB :?
За смарт или покет по-голям обем памет е нещо необходимо, но все пак..- колко точно памет използвате и не е ли малко множко 8/16 GB :?
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Re: Памет: необходими ли са 8/16GB за мобилен телефон и колко използва
Не мисля, че 8/16 GB ще са много, и аз ползвам два гигабайта, но не ми стигат:един-два концерта, няколко клипа и музика, и се налага нещо да бъде премахнато:)
Необходими са дори и повече.
Аз за сега се вмествам около 2 GB, въпреки това държа да разполагам с много свободно място
Аз за сега се вмествам около 2 GB, въпреки това държа да разполагам с много свободно място
8-чка е нормално, 16-ка за момента е изгъзъца вече, ако успееш да я напълниш добре, но после дали ще успееш да ги консумираш тези неща, с които си я напълнил е друг въпрос :)
ПП: Може би ако се разпострани Wi-Fi интернета навсякъде и се намери начин, за увеличаване на капацитета на батериите на телефоните и се измислят програмки аналогични на BitComet или FlashGet за мобилни телефони, ще имат приложение и по-големи карти, но за момента мисля, че 8-чка е напълно достатъчно :)
ПП: Може би ако се разпострани Wi-Fi интернета навсякъде и се намери начин, за увеличаване на капацитета на батериите на телефоните и се измислят програмки аналогични на BitComet или FlashGet за мобилни телефони, ще имат приложение и по-големи карти, но за момента мисля, че 8-чка е напълно достатъчно :)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
За телефона 2GB са ми достатъчни, дори в момента са ми заети 1,2. Виж, за USB флашката 2GB са ми малко, гледам 8-ците паднаха на 50 лв, скоро ще си взема една. Поне събира 1 DVD.
16 гъби са добре при тези модели смарт....
Едно видео 20 мин. са към 100-200МБ. (може и по-малко)
8GB сам ги натъпкал ;-) и мисля че имам 1,2GB Free.
Ползвам го телефона за Флашка ;-) когато се наложи.
Пак казвам 16GB са добре, но ще се радвам и на 32GB ;-)))
Едно видео 20 мин. са към 100-200МБ. (може и по-малко)
8GB сам ги натъпкал ;-) и мисля че имам 1,2GB Free.
Ползвам го телефона за Флашка ;-) когато се наложи.
Пак казвам 16GB са добре, но ще се радвам и на 32GB ;-)))
Някой биха казали че и 2GB са много.
Смятам, че колкото повече толкоз по-добре. Никога незнаеш дали няма да ти потрябва още малко памет.
В момента 2GB са оптимални, с толкова съм и аз.
Смятам, че колкото повече толкоз по-добре. Никога незнаеш дали няма да ти потрябва още малко памет.
В момента 2GB са оптимални, с толкова съм и аз.
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
2000 mp3 moje i da gi subera na 16 grabababaita :P
"Колкото повече, толкова повече."
На мен 16GB винаги ми дават сигурността, че няма да ми свърши свободната памет.
Имам:
5GB музика
1GB снимки
1GB other (от Installer-a)
750MB за ОС
И аз съм като asenna5, около седмица слушам един албум, докато науча текстовете (и нотите, свиря на китара). Но, когато си харесам една песен, свалям цялата дискография на групата, защото откривам още хубави парчета. Сега съм на System of a Down - Steal This Album.
На мен 16GB винаги ми дават сигурността, че няма да ми свърши свободната памет.
Имам:
5GB музика
1GB снимки
1GB other (от Installer-a)
750MB за ОС
И аз съм като asenna5, около седмица слушам един албум, докато науча текстовете (и нотите, свиря на китара). Но, когато си харесам една песен, свалям цялата дискография на групата, защото откривам още хубави парчета. Сега съм на System of a Down - Steal This Album.
Всеки според потребностите и нуждите.
Аз съм на 4gb и са ми напълно достатъчни, даже имам свободни 328mb. Паметта съм я заел главно с музика, която е повече от достатъчна за просвирване с един заряд на батерията.
Аз ако имам да избирам бих се спрял на вариянта с 8gb.
Eстесвено колкото повече памет притежаваш, толкова по-добре, но всяко нещо си има праг на удовлетворение. Така, че всеки си преценява, колко голяма памет му е необходима и каква цена би заплатил.
Аз съм на 4gb и са ми напълно достатъчни, даже имам свободни 328mb. Паметта съм я заел главно с музика, която е повече от достатъчна за просвирване с един заряд на батерията.
Аз ако имам да избирам бих се спрял на вариянта с 8gb.
Eстесвено колкото повече памет притежаваш, толкова по-добре, но всяко нещо си има праг на удовлетворение. Така, че всеки си преценява, колко голяма памет му е необходима и каква цена би заплатил.