Справих се благодаря,но с една друга програмка - audiocommander-наистина с другата нищо не ставаше,може би не е за инфраред. Сега вече имам други терзания - има ли във Варна например откъде да си купя handsfree - за да си слушам музичка естествено Благодаря предварително за ограмотяването и отзивчивосттаDefaultUser написа: ↑11 ное 2005, 13:22Не може да прехвърляте по-големи от 1МВ МР3, без специалния софтуер на Панасоник, който си го изтегляте от сайта. Понеже виждам, че не ви мързи да се занимавате с разни конверторчета, няма да ви дам линка. Не, че го знам де. И така с тая програмка става, има обаче 2 версии - за кабел и за инфрачервен. Гледайте да си изтеглите правилната, защото после да не се чудите защо не става. Надявам се да съм помогнал.
Panasonic VS3
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Panasonic VS3
-
da, i na mene mi kara tolkova ;) spokoDefaultUser написа: ↑08 ное 2005, 23:15i az predi dve sedmici si kupih tozi telefon ot M-tel za 238 lv +500 to4ki.Bateriqta me kara 2-3 dena -normalno li e????
-
Vaji do 15.11 mai .. neznam zvanni na *88
-
Imam nqkolko varposa az ;) Vidqh, 4e ste razsikvali temata za KABELA I orda-to, az 6te si kupq irda za pc-to,4e po-udobno, ama iskam o6te paneli da si vzema. nqkoi da znae ot kude? ot saita na panasoinc sa po 16lv....
-
StanYo, моля те, дай адреса на сайта от където може да се свали този софтуер за комуникация.DefaultUser написа: ↑11 ное 2005, 13:22Не може да прехвърляте по-големи от 1МВ МР3, без специалния софтуер на Панасоник, който си го изтегляте от сайта. Понеже виждам, че не ви мързи да се занимавате с разни конверторчета, няма да ви дам линка. Не, че го знам де. И така с тая програмка става, има обаче 2 версии - за кабел и за инфрачервен. Гледайте да си изтеглите правилната, защото после да не се чудите защо не става. Надявам се да съм помогнал.
-
Ползвай този линк , за да си свалиш софтуер за USB или IrD http://panasonic.co.jp/pmc/products/en/support/software/index.htmlDefaultUser написа: ↑10 ное 2005, 19:26Аве искам да ви питам нещо ,защо някои мр3-ки не ми ги приема.. Май има някакво ограничение на големината на файловете които приема... Ако е така как да го махна това ограничение.... PLS Help...!!!
-
bihte li mi kazali kolko dni izdarja bateriqta?
zavisi ako go 6traka6 mnogo do 1-2 dena.Ako po-malko go bazika6 ot 3 do 5 dena .Pone men me kara tolkova.
-
Neznam zashto si4ki kazvate 4e ne moje da se ka4i po golqm fail ot 1MB Pri mene si k4vamm bez problemi s IrDa!DefaultUser написа: ↑11 ное 2005, 09:01здравейте!чета с интерес отзивите ви аз съм много доволна от телефончето но имам и аз този проблем- не събира цели мр-3 ,затова ги правя в .amr файлове, но много се влошава качеството.ИМА ЛИ НАЧИН ДА СЕ УВЕЛИЧИ РАЗМЕРА НА ПРИЕМАНИТЕ MP3-КИ?????МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ КОЙТО МУ РАЗБИРА ПОВЕЧЕ!!!!!
-
PANASONIC VS3-всичко:)
Здравейте отново, след доста тучкания по телефона понаучих доста неща:) Игрички свалих през уап от сайта на МенТЕЛ:) и работят супер/само дето са тупи4ки имам преджид другия ми телефон е моторола мпх 200 ,на нея гледам цели филми с бг субтитри,ай си кю,мирк,мп3 и какво ли още не вклу4ително куейк 2 и доом за пс..../така че с панасоника главно говоря и снимам,снимките на максималната резолуция стават дори и над 200 кб. Колкото до прехвърлянето на мп3,ства без никакъв проблем чрез хендсет менъджъра през инфраред.Музика можете да компресирате чрез "Audio Commander" можете дори да правите от мп3 -амр,а за мп3 с прилично качество като за телефона песен от 5-6 мб става около 1 мб-която звучи перфектно на телефона,по този начин качвам около 25 мп3та и ми остава място и за снимки:) А с една друга програма "mp3 sound cutter" можете да изрязвате до 1 минута от песен и да си правите мелодийки за звънене,че дори можете и да има намаляте размерите/да компресирате/. А за филмчета на телефона можете да гледате като си свалите някоий 3gp video converter,но качеството е малко кофти:).А колкото до гледането на цели филми не ми се вярва понеже това си е просто джи ес ем,а не smartphone:),но пък бях чел в един форум,че може да се качи ай си кю или някакъв друг месенджер. Надявам се да съм бил полезен,ако някой се интересува от повече инфо може д ами пише на ай си кю #102096641