Panasonic VS3
Panasonic VS3 temi ??
nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si svalq temi za vs3 ako izobshto ima de 10x
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Panasonic VS3
ae hora...ne moga da si namerq data kabel znaete li kade imaDefaultUser написа: ↑18 ное 2005, 00:07Братя по телефон кажете ми моля Ви от къде мога да си сваля Audio Commander, защото никъде не мога да я намеря. По светнатите колеги нека да кажат да не бъдат егоисти и ако искате проверете в www.ebay.de там има някои хитринки за модела които може да си поръчате, има дайе батерия 1660 MAh...
-
А с Дата или Ю-еС-Би кабел дали ще може да се качват неща по-големи от 1МВ ??? И от каде да си купя такъв кабел!?!?!?!
-
HARMONIQ a si dai e-mail-a pls za da te porazpitam za audio commander-a PLS!!!DefaultUser написа: ↑16 ное 2005, 20:32използвай audiocommander за да превърнеш mp3 в по-малки mp3 - под 1 мбайт след това с инфраред ги качваш и всичко е окей,поне при мен
-
Намерих и друга програма-dbpowerAMPmusic converter - с която също се сгъват mp3 my e-mail - [email protected]DefaultUser написа: ↑02 дек 2005, 15:51HARMONIQ a si dai e-mail-a pls za da te porazpitam za audio commander-a PLS!!!
-
S tova moje da se usilva zvuka pri MP3--"Audacity"...Inache znaete che stavat mnogo tihi tonoveteDefaultUser написа: ↑04 дек 2005, 02:45Намерих и друга програма-dbpowerAMPmusic converter - с която също се сгъват mp3 my e-mail - [email protected]
-
Be hora izteglih si nqkolko igri java ot neta ... snake 2 .. eon the dragon i razni drugi i daeba pokazvami JAVA i posle izhvurlq ot igrata .. shto stawa taka ako nqkoi znae programa koqto da go popravi shotto 4yh za nqkva programa no nz kak se kazva molq da mi kaje i da mi izprati link ili v nai loshiq slu4ei da mi pishe mail ili puk da mi prati sms tela mi e 0889828454 blagodarq ot sega .... ina4e v vsqko drugo otnoshenie panasonic VS3 e nai dobroto za cenata si ... ima i drugi no za panasonic vs3 e mn golqm napredakDefaultUser написа: ↑11 ное 2005, 14:29Справих се благодаря,но с една друга програмка - audiocommander-наистина с другата нищо не ставаше,може би не е за инфраред. Сега вече имам други терзания - има ли във Варна например откъде да си купя handsfree - за да си слушам музичка естествено Благодаря предварително за ограмотяването и отзивчивостта
-
Imam tozi telefon ot dve sedmici i moga da kaja che za parite si e prosto perfekten . Meniuto mu e napraveno kato na nokia smart phone , displeia e prosto perfekcia ot vsoakude. Takiva cvetove ne biah vijdala na telefon do sega. Ako niakoi se sumniava dali da si go vzeme , komentara mi e : \\\"ne se chudete\\\" a go vzememte :)
Имам същия телефон от 1 месец. По просто е от на нокия, но и със същите функции. Някой да не вземе да се обърка, няма нищо общо със смартфоните. Дисплея "кърти мивки". Ще спомена, че контраста му е по-добър от монитора на който седя сега. В смисъл виждам неща на телефона, а на монитора те не се забелязват. Изводът е че панасоник са закрепили някъв телефон към дисплея. Това е положението. А да между другото искам да кажа и две неща. 1. Продавам го. 2. Никога вече панасоник (дори и смартфон, освен ако не е подарък). 3. Ако си мислите, че ще ви го дам без пари се лъжете. :)
-
Силата на възпроизвеждане на мр3 е нормална,не особено силна,но не и слаба. за по-горното мнение - за тези пари (до 300лв.) телефона си заслужава напълно,даже би трябвало за тези характеристики да е минимум 450-500лв. според мен.(притежавам го и съм страшно ама страшно много доволееен-ех,блаженство телефонно.) :)DefaultUser написа: ↑18 ное 2005, 23:40pravi 10-sekundni klipove ama ima programa za ednominutni.a ako moje da mi kajete silno li vaizproizvejda mp3-to,v sravnenie s drugi