супер е съгласна съм,но нищо не казвате за handsfree - не може да няма никой!!!!!!помогнете,кажете от къде???????DefaultUser написа: ↑08 дек 2005, 10:37Силата на възпроизвеждане на мр3 е нормална,не особено силна,но не и слаба. за по-горното мнение - за тези пари (до 300лв.) телефона си заслужава напълно,даже би трябвало за тези характеристики да е минимум 450-500лв. според мен.(притежавам го и съм страшно ама страшно много доволееен-ех,блаженство телефонно.) :)
Panasonic VS3
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Panasonic VS3
-
Mnogo sum zariben tos telefon da si go vzema.4eta razni forumi saitove i mislq 4e cenata na telefona (350lv.) e prosto neveroqtno niska za takuf telefon s takiva extri.Prosto Panasonic napraviha stupka napred v tazi industriq s proizvodstvoto na tezi telefoni.Keoftito e 4e nqma Bluetoth i memori stick,no puk za tezi pari ne moje da se iska pove4e.S dve dumi Telefona e SUPER.
-
- Регистриран: 12 ное 2005, 21:28
Супер боклук е наистина !!!!
Само хубав дисплей не значи най-хубавия GSM!!!!!
Само хубав дисплей не значи най-хубавия GSM!!!!!
-
panasonic VS3
Mnogo e dobar az sam s nego ot 2 meseca ve4e mai i tri, padal e pone 5 pati nosiago kade li ne mokri se po vreme na lek dajd ima strahotna kamera prai snimki na osvetena sgrada ve4erta perfektno stavat mnogo iaki prez denia niama greshka za fotoaparat i GSM v edno e dobar snimkite izlizat po dobre na displeya mu ot kolkoto na 19" mag PF kato vizia predstavete si za kvo govoria vzeh go na isplashtane ot mtel i obshto vzeto sam dal za nego 71lv, a po 6 lv na mesec e vse edno po 20stotinki na den 4e to bileta za reisa e po skap. e bateriata mu kara 2 dena ama pri 90 min razgovori obshto whod - izhod za tia dni, ako ne govoria mi da vi kaja ne sam go probval ama za po zapoznatite Nokia 3510i koiato imah koiato i davat 7-8 dena bez zarejdane pri mene karashe 3 dena taka4e za bateria e dobre :) samo neznam kato se preebe bata ama do togava i tel niama da ima GOTIN e Vzemaite shte vi haresa i ima MP3 Gadnoto Padat mu gumi4kite deto sa otzade, tiha polifonia - tova e gadno, i e kaprizen kam sim-ovete, ako ne e 4ista kartata se restartira 4esto , no gumi4kata opravia neshtata, i e koliam za dama, baven IRDA, edna mp3-ka za 20min, niama kapak kamerata i se draska.DefaultUser написа: ↑20 ное 2005, 22:24ave za extrite koito pritejava tela si zaslujava.osven ako za tea pari ne iska6 nqkoi evtin siemens i S K.A ako nameri6 i nqkoi koito e na smetka na mtel 6te ti izleze 240lv.s edna duma VZEAMAI!!!
-
Re: panasonic VS3
Хубави думи,повечето са верни.Имам няколко забележки: 1. Батерията е доста слаба наистина,аз не говоря много,а тя държи около 2 дни без да го тормозя много. 2.MP-3 ги "компресирам" с програмка до 1 мб и ги качвам през инфраред доста бързо- 1 за около 1-1,5 минути-никакъв проблем!!!! 3.Дисплея е върхът!!!!!DefaultUser написа: ↑19 дек 2005, 18:34Mnogo e dobar az sam s nego ot 2 meseca ve4e mai i tri, padal e pone 5 pati nosiago kade li ne mokri se po vreme na lek dajd ima strahotna kamera prai snimki na osvetena sgrada ve4erta perfektno stavat mnogo iaki prez denia niama greshka za fotoaparat i GSM v edno e dobar snimkite izlizat po dobre na displeya mu ot kolkoto na 19" mag PF kato vizia predstavete si za kvo govoria vzeh go na isplashtane ot mtel i obshto vzeto sam dal za nego 71lv, a po 6 lv na mesec e vse edno po 20stotinki na den 4e to bileta za reisa e po skap. e bateriata mu kara 2 dena ama pri 90 min razgovori obshto whod - izhod za tia dni, ako ne govoria mi da vi kaja ne sam go probval ama za po zapoznatite Nokia 3510i koiato imah koiato i davat 7-8 dena bez zarejdane pri mene karashe 3 dena taka4e za bateria e dobre :) samo neznam kato se preebe bata ama do togava i tel niama da ima GOTIN e Vzemaite shte vi haresa i ima MP3 Gadnoto Padat mu gumi4kite deto sa otzade, tiha polifonia - tova e gadno, i e kaprizen kam sim-ovete, ako ne e 4ista kartata se restartira 4esto , no gumi4kata opravia neshtata, i e koliam za dama, baven IRDA, edna mp3-ka za 20min, niama kapak kamerata i se draska.
-
az imam takav telefon i ne mi haresvat samo dve ne6ta v tozi telefon ednoto e 4e zvuka na MP3 kite e mnogo slab i vtoroto e 4e ne se namirat temi za nego ina4e e mnogo hubav i dobar telefon tezi koito ne go haresvat za tazi cena nqma da namerqt po dobar az sam dovolen za sega ot nego da se nadqvam da ne mi napravi nqkakvi problemi
-
ot kade da go svalq MP3--"Audacity pi6i mi na maila 6te 4akamDefaultUser написа: ↑05 дек 2005, 07:11S tova moje da se usilva zvuka pri MP3--"Audacity"...Inache znaete che stavat mnogo tihi tonovete
-
ot kade da go svalq MP3--"Audacity pi6i mi na maila 6te 4akamDefaultUser написа: ↑05 дек 2005, 07:11S tova moje da se usilva zvuka pri MP3--"Audacity"...Inache znaete che stavat mnogo tihi tonovete
-
- Регистриран: 27 ное 2005, 21:09
Re: Panasonic VS3 java
Да и за шофьори е много удобно особено за телефоните от тип мида, вместо докато карат да го отварят с уста или каквото им е под ръка направо со го хващат с една ръка,цъкат копчето той се отваря и могат да приказват без да се налага да натискат нищо повече (стига да са си активирали функцията в телефона - Активен капак,иначе ще трябва да натиснат "приеми" или зелената слушалка).
Poseti tozi sait programata e bezplatna http://audacity.sourceforge.net/