Panasonic VS3
Re: HERIMONA
ДАЙ МИ МЕЙЛ-ЩЕ ТИ ИЗПРАТЯ ЕДНА ПРОГРАМКА-DBPOWER MUSIC CONVERTER-С НЕЯ ПЕРФЕКТНО СЕ КОНВЕРТИРАТ MP3 ДА СТАНАТ С РАЗМЕР ПОД 1 МВ,ЗА ДА СЕ КАЧАТ НА ТЕЛА.
ЗАЩО ТЪРСИШ USB - КУПИ СИ ИНФРАРЕД,АЗ СЪМ МНООООГО ДОВОЛНА,НЯМА НУЖДА ОТ СОФТУЕР.
А ЗА ИГРИ-ИМА ЕДИН САЙТ -MOBILE-SHARK.COM- ТАМ ИМА ИГРИ И ЗА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ,КАЧВАТ СЕ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТА НА ТЕЛЕФОНА,НО СА БЕЗПЛАТНИ-ПЛАЩАШ САМО ИНТЕРНЕТА
АЙДЕ,ЩЕ ЧЕРПИШ
ЗАЩО ТЪРСИШ USB - КУПИ СИ ИНФРАРЕД,АЗ СЪМ МНООООГО ДОВОЛНА,НЯМА НУЖДА ОТ СОФТУЕР.
А ЗА ИГРИ-ИМА ЕДИН САЙТ -MOBILE-SHARK.COM- ТАМ ИМА ИГРИ И ЗА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ,КАЧВАТ СЕ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТА НА ТЕЛЕФОНА,НО СА БЕЗПЛАТНИ-ПЛАЩАШ САМО ИНТЕРНЕТА
АЙДЕ,ЩЕ ЧЕРПИШ
Re: Panasonic VS3
a za6to nemoga d si pratq ot PCto klip4eta.MP3kite stavat
трябва да ги направиш на формат *3gp и можеш да качиш клип до 6Mb
Imam leko draznesht problem s panasonica. Kogato trugne da nabira kakuvto i da e nomer se poqvqva slednoto suobshtenie "Prenaso4vaneto na pokikvaniq e zadadeno". Prenaso4vaneto mi e izklu4eno. Nqkoi da ima ideq kak da mahna "groznoto" suob6tenie?:)
най-добре се обади на оператор,трябва да може да го дезактивират.
ne e ni6to osobeno.prost(o) panasonic
Re: PANASONIC VS3-всичко:)
Moge6 li da mi kage6 ne6to pove4e za tova kak se ka4vat mp3 i kade to4no se slu6at i kak se ka4va prez usb i programa ot kade,za6toto pri pokupkata ot mtel nqma6e instalacionen disk ili softuer
nqkoi mojeli da mi kaje kak se ka4vat mp3-ki po-golemi 1mb.
-
- Регистриран: 21 яну 2006, 13:21
moje li nqkoi da mi kaje ot kude moga da si namerq infra red za komputer molq pi6ete