Panasonic VS3
Re: Panasonic VS3
nachi kazvam go za sichki ima programa za uvelichavane na mp3-ki kakto mojete i da si kachvate i igri v telefona s data kabel sashto taka i tekstovi dokumenti i kup drugi neshta
PANEL
zdr na vsi4ki az imam panasonic vs3 no nqkoi mesta sa odraskani ot edna priqtelka :( i iskam da go boqdisam no tesa ne sa mnogo zatova mojeli nqkoi da mi kaje ima li siv marker samo da mina odraskanite mesta ina4e ako se naviq da boqdisam celiq tel tova 6te go napravq sys spren no za nqkolko draskotini imali siv marker? ? ?po tuka nqma takyv a dali ima pri vas?
Това беше телефона който ми грабна окото още докато излезе и до сега съм с него.Е мога да се оплача от някои работи но за парите които го взех беше най-добрия избор.За сега съм с него и бих го сменил само с Нокиа Н95 или Н97 !
6te mi kaje li nqkoi ot kade moga da si svalq igri4ki i nqkvi programki.eto vi i skype-ivan_shikerov9454
А може ли да ми пратите снимки,видео клипчета заснети с Panasonic VS2
[email protected]
Пишете и модела на телефона че съм дал да ми пратят за няколка телефона
[email protected]
Пишете и модела на телефона че съм дал да ми пратят за няколка телефона
Re: 2 mp kamera
abe dali 6te moje da se smeni kamerata na panasonic vs3 s toq na panasonic vs6 dali 6te raboti imate li ideq ili predstava da mi kaje nqkoi koito razbira dobre ot tiq telefoni:)6te sam mnogo blagordarna za saveta:)
ami ako moje da dadete o6te malko informaciq za telefona koito prodavate .6to moje li
-
- Регистриран: 21 окт 2006, 21:12
Колко струват батериите горе-долу, че мойта се срина тотално.Кара 1-2 дена и после някой като ми звънне само при отварянето на капачето изгасва телефона:(