Panasonic VS6
Re: Panasonic VS6
За всички които търсят USB кабел за Panasonic VS6-имам в наличност неограничен брои кабели!
Давам ги със всички необходими програми за този телефон+ръководство за инсталиране на теми и игри(на Български).
Давам ги със всички необходими програми за този телефон+ръководство за инсталиране на теми и игри(на Български).
я кажете горе долу колко струва втора употреба ако требва и без гаранциа
И как ги даваш тези кабели? Speedy? А handsfree дали имаш, че вече ми писна да търся :)
JAVA PRILOJENIQ I I IGRI PREZ KABELA - DA, VAZMOJNO E !!!
Naskoro otrkih na4in da ka4vam jar,jad failove prez usb kabela na telefona. Po tozi na4in si spestqvam dosta vreme v svalqneto im prez wap, a i ne samo vreme:)
Ako nqkoj se interisuva kak stava da mi pusne mail da mu pratq linka za tova kak stava uploadvaneto.
Otkakto uspqh da uploadvam jar files prez telefona s pomo6ta na readmaniac zapo4nah da 4eta nqkolko knigi i sam mnogo dovolen:)
Vse pak telefona ima strahoten display i qrkost, koito go pravqt mnogo udoben za 4etene dori na golemi knigi. Ami tova e. Maila mi e
[email protected]
Ako nqkoj se interisuva kak stava da mi pusne mail da mu pratq linka za tova kak stava uploadvaneto.
Otkakto uspqh da uploadvam jar files prez telefona s pomo6ta na readmaniac zapo4nah da 4eta nqkolko knigi i sam mnogo dovolen:)
Vse pak telefona ima strahoten display i qrkost, koito go pravqt mnogo udoben za 4etene dori na golemi knigi. Ami tova e. Maila mi e
[email protected]
и аз имам същия проблем с капачето.дано да си намеря че нз кво ше правя.и между др. според мен този телефон има уникален дисплей ;)
Nqkoi moje li da mi kolko moje da se zeme na tozi panasonic vtora upotrepa na nqma i 1 god e
Iskam da popitam i ne6to drugo.
Moje li da se izpolzva VS6-a kato web camera? Tarsel sam software no nikade ne namiram. Ako nqkoi moje da mi pomogne 6te sam mu mnogo blagodaren.
Moje li da se izpolzva VS6-a kato web camera? Tarsel sam software no nikade ne namiram. Ako nqkoi moje da mi pomogne 6te sam mu mnogo blagodaren.
a bi li mi kazal ako moje ot kade si si svalil temi za panasonic VS3