Panasonic VS6
Re: Panasonic VS6
Awe naistina li zle tolkova toq telefon? Zvuka, videoto, mp3-to?
Typoto e che samiq proizvoditel taka orqzal vyzmognostite na Bluetooth , reshenieto mi kazaha ot 2Be e infrared , po bavno no deistva , demonstrraha mi go . chao
Re: Panasonik VS6-podrobnoo INFO !!!
dobre moze li da mi kazete za6to edin put moga da si ka4a snimkite na kompjutara s USB a drug put ne moga
Re: Panasonic
dobre moze li da mi kazete za6to edin put moga da si ka4a snimkite na kompjutara s USB a drug put ne moga
-
- Регистриран: 02 яну 2006, 14:42
mnogo qk telefon oba4e iskam da pitam za6to prez Bluetooth ne moje da se izpra6tat MP3-ki?
-
- Регистриран: 13 авг 2006, 17:09
Smqtam da si vzimam gsm i se kolebaq mejdu Panasonic VS6 i SonyEricsson K600i.Spored vas koi e po-hubav?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ами като изключим дисплея, SE е по-добър. Има G3, радио, светкавица на камерата, e-mail клиент...
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Аз бих предпочел К600, заради наличието на радио и по-голямото разнообразие от приложения и аксесоари за него. Освен това няма ограничение за големината на получаваните дайлове.
-
- Регистриран: 16 авг 2006, 17:18
Hi na vsi4ki az na skoro si kupih tozi model na Panasonic i sym dovolen ot nego,no ne moga da namerq nito kabel za nego,nito panel,nito kalyf ob6to vzeto ni6to!mp3-tata se 4uvat malko tiho no s pomo6ta na nqkoi programki tozi problem se otstranqva.Displeq e naistina o4arovatelen i snimkite sa strahotni na nego.Vse o6te ne sym imal vazmojnost da gi vidq na kompiutara si no mislq 4e sa dosta dobri kato ka4estvo,vse pak kamerata e 2 MP.