Panasonic VS6
Panasonic VS6 индивидуално звънене
Моля някой да каже как да си наглася индивидуално звънене с мелодия, че търсих два дена по менюто и не го намерх.
Помогнете бе хора
Никой ли незнае как да си наглася апарата когато някой ме търси, индивидуална мелодия на повикване?
За Pansonic VS6 става въпрос.
За Pansonic VS6 става въпрос.
Panasonic VS6
nqkoi drug osven "Pacolan" ime li problemi sus silata i 4istotata na zvuka v slu6alkata. Pacolan e pisal, 4e pri razgovor ne 4uva dobre subesednika si. nqkoi drug s takuv problem?
Re: Panasonic VS6
V4era kupih na maika mi takuv.
4uve se dobre...
Moq beshe vnos ot Ispaniq ,o6te kogato v BG go nqmashe tozi model..,moje da e bil defektna broika..neznam..
No na maika mi telefona se 4yva po -dobre..Drygoto koeto e az sum na Vivatel i poradi neravnomerniq obhvat se poqvqvat smy6teniq na vsi4ki telefoni pri razgovor.Moje i tova da okazva vliqnie..
Tova e:)
4uve se dobre...
Moq beshe vnos ot Ispaniq ,o6te kogato v BG go nqmashe tozi model..,moje da e bil defektna broika..neznam..
No na maika mi telefona se 4yva po -dobre..Drygoto koeto e az sum na Vivatel i poradi neravnomerniq obhvat se poqvqvat smy6teniq na vsi4ki telefoni pri razgovor.Moje i tova da okazva vliqnie..
Tova e:)
Pacolan 3нам че си много навътре в нещата относно този телефон и аз съм доста запознат , но имам един въпрос значи имам BT връзка с пц-то през която немога да прехвърлям файл по-голям от 1 мб защото прехвърлям с оригиналната програма на BТ-а в главният сайт няма програма за връзка чрез ВТ знаеш ли някакъв начин по-който да успея да прехвърля файл по-голям от 1 мб чрез БТ защото аз съм от Пловдив и съм обиколил каде ли не няма ЮСБ за тоя телефон и тва си е... няма и за шарпа...мн мерси предварително лек ден
Re: Помогнете бе хора
Можеш да си сложиш индивидуален рингтон за контактите,като това се прави директно от меню контакти,но контакта първо трябва да е записан в паметта на тела а не в СИМ картата.След като го запишеш му даваш редактирай и виждаш опция за задаване на персонален тон.Това е,успех!
Re: Помогнете бе хора - Хиляди благодарности!!!
Хиляди благодарности!!!
По същия начин ли се кава снимка на човека, който ме търси?
По същия начин ли се кава снимка на човека, който ме търси?
Da,moje6 da si vzeme6 ot men 4isto nov USB kabel+programie za 30lv.
Ako iska6-0878201174
[email protected]
ICQ-339369712
Leka:)
Ako iska6-0878201174
[email protected]
ICQ-339369712
Leka:)
USB Kabel v nali4nost!
Imam dosta USB kabeli za Panasonik VS6-novi nerazpe4ateli RABOTE6TI!
Davam gi v komplekt s programite za vruzka,ysilvane na zvuka i rqzane na Mp3-ikite za 30lv.-ob6to!
Pra6tam s Kurier na vseki jelae6!
Uspeh!
Davam gi v komplekt s programite za vruzka,ysilvane na zvuka i rqzane na Mp3-ikite za 30lv.-ob6to!
Pra6tam s Kurier na vseki jelae6!
Uspeh!
Poradi golqmoto tursene cenata na USB kabelite e namalena-25lv.
Koito jelae-Izpra6tam s kurier!
Koito jelae-Izpra6tam s kurier!