Panasonic VS6
-
- Регистриран: 26 авг 2006, 13:28
Re: Panasonic VS6
Аз преди няколко дена си купих Panasonic VS6 от Мтел. Много съм доволен тъй като не е закодиран. Телефона много ми харесва, това че няма слот за кари и неможеш да си го ползваш като мп3 плеар не ме вълнува много. Единственият недостатък, които има е, че немогат да се прехвърлят неща по-големи от 1мб през Ир порт и Блуетот. Вижда ми се обаче, че е май малко нестабилен и ако го испусна от по-високичко може да се повреди доста сериозно и искам да попитам дали някой го е изпускал или е имал някакви интересни преживявания с него и телефона дали е издържал? :)
-
- Регистриран: 16 авг 2006, 17:18
Panasonic VS6
Здравейте,искам да попитам тези които са част от семейстевото на VS6,дали когато функцията "активен капак" е изключена има някаква възможност при затварянто на капака да се приключва разговор???Както всички знаем самия телефон няма външен дисплей и когато функцията "активен капак" е активирана е много неудобно да се приемат повиквания защото не знаем кой ни търси,а когато "активният капак" е изключен и провеждаме разговор при затварянето му разговорът продължава(в джоба ви)...Една моя приятелка има по стар модел на Panasonic - X400 и при него външен дисплей също липсва,но когато "активният капак" е изключен при затварянето му разговорът се прекратява.И точно това ме интересува дали и при VS6(както при X400)не може да прекратим разговорът със затварянето на капака при изключен "активен капак"??????
Голямо БЛАГОДАРЯ на Pacolan
Голямо БЛАГОДАРЯ на Pacolan!!!
Човека ми изпрати USB кабела за телефона с всчки програми към него. След това търпеливо и подробно по Skype ми обясни подробностите :)
Пожелавам му все така да е сърдечени и любезен.
Браво на такива хора!!!
Поздрави от Светльо :)
Човека ми изпрати USB кабела за телефона с всчки програми към него. След това търпеливо и подробно по Skype ми обясни подробностите :)
Пожелавам му все така да е сърдечени и любезен.
Браво на такива хора!!!
Поздрави от Светльо :)
В Бургас USB кабел има по 12лв.
-
- Регистриран: 05 юни 2006, 19:55
6te mi prati6 malko info za programite za usilvane na mp3-tata
Re: Panasonik VS6-podrobnoo INFO !!!
Pacolan ще можеш ли да обясниш точно какво покачваш с програмата Audacity за да се усили звука на МП3-ката :)
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
hybav displey ,no mn durven dizain.panela se otvarq otvratitelno.lipsata na 2-ri displey e nedostatuk i malko vgradena pamet. 2 MP e +
pls otgovorimi dali si zaslujavda se kupi
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
На цена от 320лв. мисля, че е доста удачно телефонче като изключим проблемите при прехвърлянето на файлове над 1МВ. Като цяло не е лош телефона и мисля, че си заслужава парите.