Panasonic x 70
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Panasonic x 70
telefona e super ako niakoi se 4udi da li si zaslujava - opredeleno ima perfektna camera mnogo dobar displei blutoot i o6te mnogo drugi raboti koito niamam vreme da opisvam
-
Re: Panasonic x 70
ima si vsi4ko toq telefon,strahoten eDefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 10:22telefona e super ako niakoi se 4udi da li si zaslujava - opredeleno ima perfektna camera mnogo dobar displei blutoot i o6te mnogo drugi raboti koito niamam vreme da opisvam
-
Kajete mi! ;)
Pitam vsi4ki hora znaeshti i iskashti da spodeliat: Smisleno delo li shte e, ako si vzema tozi Panasonic X70, pri uslovie, 4e ne moga da si pozvolia da si kupuvam nov v obozrimoto budeshte??? Ili shte se proklinam i shte vi spodeliam novi bolki ;((( Pro4etoh kvi li ne mnenia, za tova koia marka e nadejdna i koia ne - o4evidno vsiaka si ima fenove - ot koeto samo pove4e se oburkah ;( Aide, suvetvaite me - ne se pritesniavaite! Thanx predvaritelno! ... i Blagodarim! na liubitelite na rodnata rech omaina i sladka ;)DefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 10:22telefona e super ako niakoi se 4udi da li si zaslujava - opredeleno ima perfektna camera mnogo dobar displei blutoot i o6te mnogo drugi raboti koito niamam vreme da opisvam
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Kajete mi! ;)
O.K. Eto ti i moeto mnenie Smenil sam mnogo GSMi no ot 2god. izpolzvam samo modeli na Philips i Panasonic Prodal sam mnogo Philips /ponezhe ne se namirat lesno v BG, a ima ceniteli na markata kakto i az/ i nqmam nikakva zabelejka S Panasonica e sashtoto polojenie. V momenta sam s Philips330 i s Panasonic x300. Prodavam gi i 2ta modela Shto se otnasq do do x70 nqma da imash nikakvi problemi s nego Imam poznata s takav model i moga da te uverq v nadejdnostta mu Az samiq imah Panasonic P341i / razlikata mu s x70 e samo v iMode browsera, pametta i nqkoi nezn.detaili - za info gsmarena.com ili v www.sotovik.ru/
-
Mersi za re:-tata, biahte mi mnogo polezni :-)
-
Iskam da kaja 4e tozi telefon e goliam bokluk.Ne se sardete no e taka nemoje 4isto nov telefon koitoi struva 500lv da dade defekti o6te v parvite meseci.Ako ima na4in ne deite da go kopuvate ni6to 4e na van6en vid e krasiv.DefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 10:22telefona e super ako niakoi se 4udi da li si zaslujava - opredeleno ima perfektna camera mnogo dobar displei blutoot i o6te mnogo drugi raboti koito niamam vreme da opisvam
-
Za kakvi defekti stava duma? Imam X70 ot 6 meseca i ne sum otkrila problem, a vqrvai mi-ne go kriq v 4anti4kata.Na takava eksploataciq izdurjat samo Panasonic. :-)DefaultUser написа: ↑09 яну 2005, 09:07Iskam da kaja 4e tozi telefon e goliam bokluk.Ne se sardete no e taka nemoje 4isto nov telefon koitoi struva 500lv da dade defekti o6te v parvite meseci.Ako ima na4in ne deite da go kopuvate ni6to 4e na van6en vid e krasiv.
ako tolkova mnogo ti haresva si go vzemi!Ne e lo6 aparata!no az naprimer bih iz4akal malko da padne cenata na X700 !
-
Aaaaa,hora - da vi se opla4a - vzeh si P341i, shtoto ne mojah da si nameria X70 v tozi den, puk mnogo speshno triabvashe da si kupia GSM - zashto - tova e tema na edna suvsem prozai4na ofisna istoria ;-( - no - taka ili ina4e si kupih tozi P341i i sega ne moga da izprashtam i polu4avam MMS shtoto mi triabval niakakuv nomer za niakakuv GATEWAY IP??? I vuobshe tozi i-mode za kakvo mi e?Mnogo stranno - tozi model go niama dori na stranizata na Panasonic puk i vuv svetovnite forumi kato zialo e kazvat samo po 2-3 dumi... ;( Molia vi, ako znaete neshto - kajete mi neshto hubavo za toia gsm,4e ve4e mai shte po4na da sujaliavam ;-((((( Ama nai-ve4e mi kajete za MMS-ite? Niakoi da e imal sushtia problem?Ot MTel purvo daje mi kazaha,4e takuv model niama ;-)))))ama posle mi obiasniha,4e s prosto s nishto ne mogat da m pomognat. I taka pak sum in the middle of nowhere,taka 4e - PISHETE, MOLQ VI! Uf,predvaritelno mersi na koito pishe!DefaultUser написа: ↑20 яну 2005, 23:01ako tolkova mnogo ti haresva si go vzemi!Ne e lo6 aparata!no az naprimer bih iz4akal malko da padne cenata na X700 !
-
be zemi si siemens cx65 i nqma da ima6 problemiDefaultUser написа: ↑25 яну 2005, 11:34Aaaaa,hora - da vi se opla4a - vzeh si P341i, shtoto ne mojah da si nameria X70 v tozi den, puk mnogo speshno triabvashe da si kupia GSM - zashto - tova e tema na edna suvsem prozai4na ofisna istoria ;-( - no - taka ili ina4e si kupih tozi P341i i sega ne moga da izprashtam i polu4avam MMS shtoto mi triabval niakakuv nomer za niakakuv GATEWAY IP??? I vuobshe tozi i-mode za kakvo mi e?Mnogo stranno - tozi model go niama dori na stranizata na Panasonic puk i vuv svetovnite forumi kato zialo e kazvat samo po 2-3 dumi... ;( Molia vi, ako znaete neshto - kajete mi neshto hubavo za toia gsm,4e ve4e mai shte po4na da sujaliavam ;-((((( Ama nai-ve4e mi kajete za MMS-ite? Niakoi da e imal sushtia problem?Ot MTel purvo daje mi kazaha,4e takuv model niama ;-)))))ama posle mi obiasniha,4e s prosto s nishto ne mogat da m pomognat. I taka pak sum in the middle of nowhere,taka 4e - PISHETE, MOLQ VI! Uf,predvaritelno mersi na koito pishe!