Passport
-
- Регистриран: 24 авг 2008, 18:57
Re: Re: Re: BlackBerry Passport
Здравей,
Мога ли да те помоля за помощ- как точно мога да активирам фонетична кирилица?
Благодаря предварително.
Мога ли да те помоля за помощ- как точно мога да активирам фонетична кирилица?
Благодаря предварително.
Re: Re: Re: Re: BlackBerry Passport
ако е същото както в bb classic ще трябва да сложиш руската, и изисква малко свикване, аз свикнах за 1 ден
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Ето и кратко видео, как се случват нещата: [Youtube]https://youtu.be/-d4rkz1XGGo[/Youtube]
-
- Регистриран: 03 яну 2012, 03:09
Re: BlackBerry Passport
Здравейте, искам да ви попитам относно модела BlackBerry Passport дали получава редовни актуализации от Гугъл за приложенията: Viber, Whats App и Facebook Messenger? Защото по последна информация обявиха, че спират поддръжката на изброените по-горе приложения. Самата ос BB10.3 ще получава ли актуализации?
N.B.Телефона поддържали фонетика?
Доста сериозно обмислям да си взема този апарат заради хардуерната клавиатура понеже съм фен на чатовете, но това с приложенията ме притеснява.
N.B.Телефона поддържали фонетика?
Доста сериозно обмислям да си взема този апарат заради хардуерната клавиатура понеже съм фен на чатовете, но това с приложенията ме притеснява.
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Re: Re: BlackBerry Passport
Привет имам отново едно питане за Паспорта. От как излезна тоз модел не спирам да мисля за него все въртя, суча с разни други марки и накрая пак на него се спирам. Как е поддръжката от към приложения отнисно месинджър, вайбър и уатс ъп. Дава ли бъгове? Сега съм с Lg G4 харсва ми ама слабо изпълнение на година е и дисплея ми започна да нагаря леко и други проблеми прави . заслужава ли си да го вземам или да мисля за някои Айфон въпреки, че не съм фен на техните телефони.
Един колега смени точно такова Blackberry поради точно тази причина, че е спряна поддръжката на приложения като Facebook, Viber и т.н. Както и самата софтуерна поддръжка от страна на Blackberry, вече няма ъпдейти за този модел. Така че колкото и да ти харесва, не си заслужава изобщо, никаква работа няма да ти върши. Това е поредната мобилна платформа, която ще остане в миналото. Избирай между iOS и Android, това е положението.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
https://www.youtube.com/watch?v=Cz_DHlCoD24
Това хлапе прави видеа от време на време за Блекбъри. Можеш да провериш и crackberry.com по темата с месенджъри и ъпдейти.
Това хлапе прави видеа от време на време за Блекбъри. Можеш да провериш и crackberry.com по темата с месенджъри и ъпдейти.
-
Мерси за инфото амиии... Ще го мисля, жалко за хубавата марка.
-
Мерси знам го този модел с андроид е а и не ми се струва такова добро изпълнение като паспорт.
Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Passport
Разгледай канала на Оле, имаше видео по темата, която те интересува. Паспорт изглежда просто като никой друг (yes)
п.с. Редактирах линка, погледни го.
п.с. Редактирах линка, погледни го.