Pls дайте ми съвет за gsm магазини които имат лизинг!
Pls дайте ми съвет за gsm магазини които имат лизинг!
Трябва ми телефон на лизинг от магазин но повечето магазини не преглагат. Германос прекаляват с цените и не са оферта. Ако някои знае моля да каже!
Re: Pls дайте ми съвет за gsm магазини които имат лизинг!
Те и 2ве попрекаляват с цените,но виж за всеки случай и техните условия-
http://www.2be.bg/leasing.php
http://www.2be.bg/leasing.php
Пич, добре е да се чете до края! В германоса не знам точно колко са по-високи цените, но лизинга през ОББ е БЕЗЛИХВЕН. Има кожодери, дето за 6 месеца ти вземат 50% отгоре!!!
Като си намериш каквото търсиш - питай общо колко ще ти излезе.
Като си намериш каквото търсиш - питай общо колко ще ти излезе.
GERMANOS- kogato popadnesh na podhodiashtata promozia. Primer: predi okolo 3 sedmizi kogato zenite na SE K800i v tozi sait byaha okolo 850lv. i samo s 1g. garanzia i plashtane cash v GERMANOS beshe sashto 850lv., no na 12 vnoski po 70lv. bez nikakvo oskapyavane i 2g. garanzia. Ot tova po dobro mislia che nyama.
OББ безлихвен лизинг с 25лева годишна такса.
-
- Регистриран: 17 авг 2006, 09:07
Veche i 2Be i Germanos sa s 2 godini garancia. Na Germanos bezlihvenia lizing e strashno nabutvane - 50 lv. za karta i 2.50 lv. na mesec za bankovia prevod. V momenta nai-izgodno e v 2Be lizinga na Centralna kooperativna banka bez parvonachalna vnoska.
Мобил Свят. :) Посления си телеон го взех от там на изплащане и имат много добри условия. (Варна) Не знам дали имат магазини и в други градове
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
ОББ - безлихвен лизинг, но освен 25 лв годишна такса, както пишеш, има и 1,80 лв месечно такса за управление на кредита. Абе изобщо ако се взема на лизинг и имаш карта на договор, по-добре от М-тел или Глобул.
Choveche imam strahotna oferta za teb znam edin magazin v mladost v koito ima njakolko telefona koito sa na promocia bez oskapjavane primer SE-K608 12 * 28lv