Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
На 23.12 получих телевизора и при проба се установи дефект. Попълних формуляр за връщане и упоменах че искам да ми бъде възстановена сувата. Куриер дойде и взе тв на 28.12 и на 29.12.17 тв е пристигнал в склада.
Re: Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Сам си си сложил к*ра... Като има дефект или го отказваш преди да си платил или се обръшаш към гаранционния сервиз. Сег излиза, че връщаш дефектен продукт, който емаг трябва да проверят и да кажат, че е няма забележки и да ти върнат цялат сума.
Re: Re: Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
И как да разбера за дефекта без проба. А и имам право в 14 дневен срок да го върна само защото съм размислил.
Re: Re: Re: Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
По закон имаш право в 14 дневен срок да го върнеш без дори да даваш обяснение защо го правиш. Според мен ако са толкова ясни нещата би трябвало до края на месеца да са ти възстановили сумата. Доколкото знам срока за въстановяване е 30 дни от датата на връщането. Ръчкай ги по тел. тия безхаберници не могат да те мотат повече.
Re: Re: Re: Re: Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Благодаря. Не знаех че срока за парите е 30 дни. Ръчкам ги но телефона им е 0700 и за това не мога всеки ден. Но през седмицата поне 2 пъти звъня и пращам майли.
Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Така, след дълги преговори най-после парите ми бяха възстановени. Блгодаря на всички за помощта.
Re: Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Друг път не се занимавай с тях. Прословути са с некулантност.
Можете да пазарувате онлайн от сума техно магазини също така.
Можете да пазарувате онлайн от сума техно магазини също така.
Fire is Faith
Re: Re: Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Аз пък съм доволен от тях.
Клиент съм им от няколко години и не съм имал проблеми
Клиент съм им от няколко години и не съм имал проблеми
На 20.01.20г. Поръчах от платформата ЕМАГ 2 броя Nutribulet, които ми бяха изпратени веднага на следващия ден на адрес за доставка. При отваряне на единия от кашоните установих следните неща: 1. Уредът не беше добре опакован както останалите части от него като капаци, чаши и т.н. 2. Забелязах, че уредът няма добра сглобка и не прилича изобщо на оригинален продукт от марката Nutribulet. 3. Преди работа с него установих задвижващото колело на ножа е счупено на две и уреда не става за работа. 4. В кашона не намерих нито гаранция нито формуляр за връщане които по закон би трябвало да има. При отваряне на другия кашон с Nutribulet установих, че уредът не може да седи стабилно на гладка повърхност поради дефект в крачетата като постоянно се клати при допир. Тук отново не намерих нито касова бележка нито гаранция нито формуляр за връщане. Нещата също не бяха добре опаковани с найлон. Свързах се с въпросния търговец от него ми беше предложено да ми изпрати резервни части за дефектните уреди аз отказах това и реших да върна продуктите като изисквам да ми бъде върната похарчената сума за тях. След кратка справка установих че това наистина не са оригинални продукти на марката Nutribulet. а се продават за такива. При поредния ми контакт с търговеца към мен имаше арогантно и недопустимо отношение като към клиент и съответно бях обвинен че нарочно съм счупил уреда и той нямало да приеме стоката и няма как да ми върнат парите.Искам да споделя с вас че въпросния търговец петни името на бранда и продава фалшиви продукти с марка Nutrebulet моля вземете спешни мерки за този вид измама. Лично съм сигнализирал КЗП НАП и полиция.В прикачените файлове имате нужната информация за фирма ВИП ТРЕЙД 2019 която според мен изцяло се занимава с дистрибуцията на фалшиви продукти не само на Nutribulett а и доста други EMAG НЕ ЗАЩИТИХА МОИТЕ ПРАВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН И СЕГА СЪМ С ДВА СЧУПЕНИ УРЕДА И НА МИНУС 250 ЛВ. ДАЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ ЕМАГ!!!!?
Няма лошо да се пазарува от Емаг, но силно препоръчително е да е от самите тях, а не от външни търговци, които ползват тяхната платформа. За стока закупена от самите тях, а не от външен търговец не съм чувал да е имало подобни проблеми с връщането.
Друг е въпроса защо не са се намесили, това е по-лошото.
Друг е въпроса защо не са се намесили, това е по-лошото.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm