Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Имаш право да върнеш стоката в 14 дневен срок без да саваш обяснения защо го правиш. Това първо. Второ - виж първото.
КЗП вършат перфектна работа за такива идиоти. Пъсни си заявлението до тях с всичките документи, които притежаваш и ти гарантирам че до месец ще си вземеш парите.
КЗП вършат перфектна работа за такива идиоти. Пъсни си заявлението до тях с всичките документи, които притежаваш и ти гарантирам че до месец ще си вземеш парите.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Ама човека казва, че продуктите не са били придружени от никакви документи. Типично за дребните търгаши. И после с цялата си наглост ходят на протести, че щели да им погубят дребния бизнес. Ами те точно това и заслужават подобни търговци.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Продуктите предлагани от Емаг обикновено не идват с документи, а си сваляш фактурата/гаранционна карта от профила ти в сайта.
Когато става въпрос за външни търговци не знам каква е практиката, понеже като цяло отбягвам да пазарувам непознати за мен фирми.
Когато става въпрос за външни търговци не знам каква е практиката, понеже като цяло отбягвам да пазарувам непознати за мен фирми.
Практиката е такава, получаваш съобщение от Емаг, че друг търговец ще осъществи поръчката ти и няма нито електронна фактура, нито гаранция, нищо. Имах неблагоразумието да си поръчам миналата година от външен търговец през Емаг един кейс на Spigen. Струваше толкова, колкото и в реномиран физически магазин и получих продикт с опаковка 1 към 1 с оригиналната, но самия кейс нямаше нищо общо с действителността, каквато трябва да бъде. Нямаше и никакъв документ за покупката, само разписка от куриера. Не съм се разпрявал тогава, просто ги напсувах на ум и си казах, че сам съм си виновен да се доверявам на подобни търговци. Търговци е силно казано де.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Оплаквания от емаг нямам за сега. Последно няколко 20к батерии на анкер взех на промоция. Кейса на ringke за мейта ми е оригинален. В крайна сметка има преглед преди да плащаш...
Не се лъжете да купувате от Емаг. Ако се наложи да върнете продукта няма да ви върнат парите.
Точно пък с тях е най-малко вероятно човек да има проблеми с връщане.. Миналата година връщах телевизор - ползвах го няколко дни, не ми хареса, върнах го и възстановиха парите.. Естествено има категории продукти, за които не приемат връщане поради специфика на продукта и те са изрично посочени в условията им.
Купил съм близо 100 неща от тях доколкото виждам в профила си.
Връщал съм няколко , даже последният път бях купил разопакован джойстик , който не проверих при получаването и се оказа че му липсва usb dongle-a
Съответно се обадих и ми го приеха обратно.
Парите ми бяха в сметката след 4 работни дни.
Няма как да се оплача от тях за сега защото някой ако ми каже същото от друг като е купил да каже от къде е да взимам и от там
Връщал съм няколко , даже последният път бях купил разопакован джойстик , който не проверих при получаването и се оказа че му липсва usb dongle-a
Съответно се обадих и ми го приеха обратно.
Парите ми бяха в сметката след 4 работни дни.
Няма как да се оплача от тях за сега защото някой ако ми каже същото от друг като е купил да каже от къде е да взимам и от там
никога не взимайте разопаковани продукти, само защото е по ниска цената , ами нали някой го е върнал да речем че нещо не му е харесал значи стоката е проблемна....