Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!

peterbs
Регистриран: 12 юни 2020, 10:44

Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!

Мнение от peterbs » 15 яну 2021, 08:26

avanteex написа:
15 яну 2021, 05:28
никога не взимайте разопаковани продукти, само защото е по ниска цената , ами нали някой го е върнал да речем че нещо не му е харесал значи стоката е проблемна....
Не съм съгласен, нали като купуваш онлайн за разлика от на живо ти не можеш да видиш и да тестваш продукта. Така купувайки го онлайн, ако не отговаря на очакванията или няма някоя функция или не работи нещо както очакваш (примерно снимки от камерата на телефон) може да го върнеш, НЕ защото е дефектен, а защото не отговаря на очакванията ти.
Но пък той може да бъде полезен за друг човек с други изисквания. Купувал съм разопакован уред и не съм имал никакви проблеми.

nomercy
Регистриран: 12 юни 2008, 18:08

Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!

Мнение от nomercy » 15 яну 2021, 10:24

В случая бях взел същият 2 седмици по рано , но ми дотрябва още един. А имаше единствено вече разопаковани другите бяха свършили.
Иначе има опция за проверка ама аз съм си виновен , че не проверих.

peterbs

Мнение от peterbs » 15 яну 2021, 13:33

nomercy написа:
15 яну 2021, 10:24
В случая бях взел същият 2 седмици по рано , но ми дотрябва още един. А имаше единствено вече разопаковани другите бяха свършили.
Иначе има опция за проверка ама аз съм си виновен , че не проверих.
То и разопакован продукт може да се върне :
https://www.emag.bg/info/razopakovanite ... neven-srok

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Мнение от terry1 » 15 яну 2021, 15:06

Всичко закупено онлайн може да се върне в законовия 14 дневен срок или както е в случая 30 дни, а дефектите до 6-тия месец се считат за заводски. Търсете си правата и се обаждайте или връщайте с документ, защото в противен случай продавача няма интерес за това. При три ремонта или замени и ако продукта не работи нормално имате право да си поискате връщане на парите независимо по кое време на две годишната гаранция се случва, а продавача не може да Ви откаже и трябва да възстанови сумата в едномесечен срок.

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 15 яну 2021, 22:46

Има доста платени писачи от емаг. Явно добре са си оплели мрежите. Както и не публикуват негативни коментари на сайта. Който не вярва да опита да публикува негативен коментар в емаг.

Аз 1 месец си чакам парите за яке, което не ми стана.

peterbs

Мнение от peterbs » 16 яну 2021, 10:44

В@НК0 написа:
15 яну 2021, 22:46
Има доста платени писачи от емаг. Явно добре са си оплели мрежите. Както и не публикуват негативни коментари на сайта. Който не вярва да опита да публикува негативен коментар в емаг.

Какво означава платени писачи?!
Аз лично споделям опит и никой не ми плаща и казва какво да пиша. Да, имал съм проблеми с еМаг, но по други причини (проблем с издаване на фактура). И модераторите на сайта им НЕ РАЗРЕШАВАТ негативни коментари (знам от личен опит), но това е практика на повечето сайтове :)
Да си спестим обвиненията - особено без доказателства.
222.png
111.png
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от peterbs на 16 яну 2021, 14:37, променено общо 2 пъти.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 16 яну 2021, 12:48

В@НК0 написа:

Колега, извинявам се за спама, но не мога да проумея как си купувате дрехи и обувки по интернет без да знаете дали ще ви станат и ще са ви удобни. После се занимавате с разправии докато ги върнете и си получите парите.

terry1

Мнение от terry1 » 16 яну 2021, 13:56

treyyy написа:
16 яну 2021, 12:48
В@НК0 написа:

Колега, извинявам се за спама, но не мога да проумея как си купувате дрехи и обувки по интернет без да знаете дали ще ви станат и ще са ви удобни. После се занимавате с разправии докато ги върнете и си получите парите.
Дрехи не, само маратонки от 1-2 марки които ползвам и знам кой номер е за мен. Все пак като цяло предпочитам да ги пробвам в магазина. За останалите неща онлайн е по добре защото имаш срок за връщане 14 дни по закон или 30 по изключение. С търговци като емаг и не само си е доста полезно. Дори да бяха читави, а те не са, факта че трият коментари и показват само положителна инфо. в офертите и коментарите е съмнителен. Така, че ползвам това което закона ми дава като право.

terry1

Мнение от terry1 » 16 яну 2021, 13:57

В@НК0 написа:

Не ги чакай, а си ги търси, защото може и нищо да не получиш.

timoj
Регистриран: 07 апр 2020, 21:23

Мнение от timoj » 17 яну 2021, 02:11

В@НК0 написа:

Глупости.. Пълно е с негативни коментари ако продукта не си струва. Сега погледнах и е публикувано мое негативно мнение за закупен продукт. Естествено ако някой напише коментар с груб и обиден език, няма да бъде публикуван..

Отговори