А дали се спазва - масово не, търговеца обожава да протака нещата за да дразни клиентите сиКогато става въпрос за връщане на пари, то трябва да се случи в рамките на 14 дни от момента, в който сме върнали стоката, така, както сме я получили. Важно е и да уведомим търговеца в писмен вариант, че искаме да върнем стока.
След това продавачът е длъжен да върне парите също в 14-дневен срок. Председателят на КЗП беше категоричен, че връщането на парите трябва да стане по същия начин, по който са получени.
Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Според тази статия https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... stoka.html, Председателя на КЗП твърди:
Re: Получих неработещ продукт от Емаг, 1 месец по-късно още никой не си го е взел, за да го замени!
Срока за връщане на парите е 30 дневен, а за отказ или анулиране на поръчката 14 дни, обаче ако няма описание или етикет на български срока става 1г. и 14 дни. Е дано на по-малко хора им се налага, но знае ли човек. Има и коректни търговци, а ако има и работещи институции ще стават повече. ЕК Пазаруване онлайн
Ще използвам тази тема за да Ви попитам за мнения за някакъв непознат за мен онлайн-магазин, а именно Azo.bg, благодаря предварително?
Pixel 8
Освен , че ми дава Forbiden не
403 Forbidden
nginx
403 Forbidden
nginx
Да, и на мен ми прави впечатление силната визуална прилика именно с Гет.бг.
А ще е добре за всички нас мисля, защото цените им са доста по-привлекателни от тези на повечето други онлайн-магазини. Ето например Пиксел 5 при тях е на цена 1219 лева, докато в магазините към МоbileBulgaria цената почва от 1375 лева....
Pixel 8
Ще използвам тази тема за един въпрос относно магазин от сайта.
Buy Best, някой има ли опит, мнение съответно за тях??
Buy Best, някой има ли опит, мнение съответно за тях??
Pixel 8
За няколко месеца купих два телефона от тях. Забележки по апаратите нямам. И двата айфона дойдоха в оригинални опаковки, неотваряни. До сега, да чукна на дърво, не ми се е налагало да ползвам сервиз. Единствената ми забележка е към консултантите, които се свързват с мен за потвърждаване на поръчката. Мисля, че ми се падна и двата пъти една и съща мацка. Беше доста неприветлива и гледаше да прекъсне разговора много бързо. Други забележки нямам.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Благодаря.
Цените им са доста добри.
Цените им са доста добри.
Pixel 8
Кой модел ще купуваш, бацко?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!