Ползвате ли Whatsapp ?
Ползвате ли Whatsapp ?
Въпроса ми е ползвате ли този месинджър,добър ли е,наистина ли след година ползване става платен и как можем да платим .Ако е вярно цената е 99 цента ,но как най-лесно да се платят?
Re: Ползвате ли Whatsapp ?
Да, ползвам го от 3-4 години и досега не съм платил и стотинка за услугата, предпочитам го пред вайбър. Ползвам го на Андроид.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Току що го инсталирах да го пробвам и се оказа че имам само 3-ма в телефонната книга от 100 номера които го ползват.И то маловажни.Ще го махам.
Абонамента ми излиза че е 1,50 лв след първата година.Има опции за 3(3,82 лв) и 5(5,30 лв) години.Плаща се с кредитна през гугъл плей.
Абонамента ми излиза че е 1,50 лв след първата година.Има опции за 3(3,82 лв) и 5(5,30 лв) години.Плаща се с кредитна през гугъл плей.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Ползвате ли Whatsapp ?
Или просто деинсталираш след срока приложението и го инсталираш отново. Аз досега, не съм платил и стотинка, а го ползвам от няколко години.
А знаете ли, при коя ОС единствено е платено изцяло?:D
А знаете ли, при коя ОС единствено е платено изцяло?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Ползвате ли Whatsapp ?
Ползвам от 6-7 години. Не съм плащал, доволен съм, особено първите години, когато нямаше много месинджъри! Със симбиан генерира нищожен трафик и ми беше много удобен когато ползвах интернет в роуминг! Моят телефонен указател е по-обширен и имам над сто човека ползващи WatsApp.
Ползвам го и ми е много по-удобен от Viber. Имам около или повече от 200 абоната.
@[B]zagoraboy[/B] - [Quote]Въпроса ми е ползвате ли този месинджър[/Quote]
Почти не го използвам имам само 5-6 контакта при него за разлика от Viber където са 100+
@[B]Ванката[/B] - [Quote]А знаете ли, при коя ОС единствено е платено изцяло?[/Quote]
Е, то ако не беше платено, нямаше да е Премиум, съответно нямаше да се използва... :D
Почти не го използвам имам само 5-6 контакта при него за разлика от Viber където са 100+
@[B]Ванката[/B] - [Quote]А знаете ли, при коя ОС единствено е платено изцяло?[/Quote]
Е, то ако не беше платено, нямаше да е Премиум, съответно нямаше да се използва... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Ползвате ли Whatsapp ?
Ползвам го отдавна, обаче интересното е че при Windows Phone колкото пъти го преинсталирам толкова пъти ми се удължава срока на на ползване ;). Сещам се обаче за коя ОС е платен изцяло, ама то тя си е много премиум, то даже устройствата са и премиум, то и ползващите тази ОС и устройства са премиум :D.
-
- Регистриран: 21 май 2014, 19:23
Re: Re: Re: Re: Ползвате ли Whatsapp ?
Тук не съм съгласен! Приложението е безплатно за сваляне, както и досега не съм платил 1 стотинка. Просто изтривам профила и регистрирам отново, и годината се подновява. Но нямам много хора, които използват приложението, повечето използват Viber.
От няколко дни на Android и от почти 4 месеца на WP.
Повечето ми познати имат (и ползват) Viber, а в Whatsapp абонатите ми почти се броят на пръстите на ръцете.
Повечето ми познати имат (и ползват) Viber, а в Whatsapp абонатите ми почти се броят на пръстите на ръцете.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм