Здравейте, бих искала да ми помогнете да намеря най-доброто приложение за клавиатура за iOS.
Бих ползвала клавиатурата, която е заложена стандартно, но първото което е за български няма "подсказване" това, което пишеш (не съм сигурна точно как се казва) и другото, тъй като аз ползвам БДС стандарта не са го спазили напълно и един клавиш е разместен.
Първото приложение, което намерих и ползвах известно време беше SwiftKey доста добро приложение, но клавишите са доста дребни и някой път дори и аз с мойте дребни пръсти натискам по два клавиша.
След това реших да пробвам Adaptxt, там са успели да създадат по-добър интерфейс и бутоните са малко по-големи, но функцията, която "подсказва" думите нещо не е добре съобразена, има проблем когато искаш да напишеш усмивка и други подобни.
Затова се обръщам към вас с молба да ми препоръчате някой качествен app. Благодаря :)
Помощ при избор на app
-
- Регистриран: 14 ное 2022, 09:37
Re: Помощ при избор на app
Gboard, Microsoft SwiftKey Keyboard, Grammarly Keyboard mod apk ,...много повече. Можете да намерите още приложения на началната страница heyhey.net
Последна промяна от Genevieveguzman на 16 ное 2022, 04:51, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Помощ при избор на app
Swiftkey я спряха за iOS. Gboard и стандартната на Apple са двата варианта.