Ох първо казваш че няма да стане, после ще е трудно,първо ме питаш изобщо дали ще стане,след това кое е приложимо за бтк,след това ама еди колко си ip-та..аз да съм казал за точно колко?говоря по принцип ...та последно?
Аз единственото което съм казал е че може,а не точно как,ако някой реши да прави нещо все ще се съберат 2-3ма криво лево наясно с проблема индивида и ще предлогат някакво решение.Питаш ме мен,еми аз не съм работил в компания като бтк,с подобна или същата дейност.Занимавал съм се с някои неща горе-долу любителски.Не съм казал че съм мастер и голям капацитет.С друго се заниавам просто ми е интересна и тази материя.Иначе преди бая години ,когато в квартала където живеех имаше една единствена ланка ,където имаш примерно май бяха 800мегабайта на месец и се плащаше в долари месечната такса,та там съм опъвал кабели между три блока да си правя мрежа с приятели и познати и да си имаме интернет на по-поносима цена.И не съм го правил за да изкарвам пари ,дори една стотинка не съм изкарал от това.
Така че в крайна сметка може да се ограничат торентите при желание и смисъл от това.
Помощ за интернет през Viva Free
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Помощ за интернет през Viva Free
[Quote]Ох първо казваш че няма да стане, после ще е трудно,първо ме питаш изобщо дали ще стане,след това кое е приложимо за бтк,след това ама еди колко си ip-та..аз да съм казал за точно колко?говоря по принцип ...та последно?[/Quote]
А, не, не. Мнение не сменям.
Иначе ми беше интересно, дали някой знае как могат да се ограничат ефективно торрентите в една мрежа, въпрос провокиран след това:
[Quote]Тема: Re: Помощ за интернет през Viva Free [Re: motofen2]
Автор: [BG]Agent_Kowalski
Дата: 03.10.2012 16:43
ако е имало толкова голям проблем с това виваком ще му резнат торентите примерно на съответния абонат...[/Quote]
И стигнахме до извода, че бтк няма възможност да ограничи конкретен абонат, а това което първоначално си написал, не е вярно, тъй като, най - малкото, не можеш да го аргументираш.
Всъщност няма значение, така ли иначе поради ентусиасти да теглят торренти през моб. мрежа, операторите свалят скоростите, нещо от което страдаме всички.
А, не, не. Мнение не сменям.
Иначе ми беше интересно, дали някой знае как могат да се ограничат ефективно торрентите в една мрежа, въпрос провокиран след това:
[Quote]Тема: Re: Помощ за интернет през Viva Free [Re: motofen2]
Автор: [BG]Agent_Kowalski
Дата: 03.10.2012 16:43
ако е имало толкова голям проблем с това виваком ще му резнат торентите примерно на съответния абонат...[/Quote]
И стигнахме до извода, че бтк няма възможност да ограничи конкретен абонат, а това което първоначално си написал, не е вярно, тъй като, най - малкото, не можеш да го аргументираш.
Всъщност няма значение, така ли иначе поради ентусиасти да теглят торренти през моб. мрежа, операторите свалят скоростите, нещо от което страдаме всички.
Сменяй нета. Веднага ги казвам. Аз се мъчих и мъчих и мъчих и нищо накраая. Един мижав мейл не можеше да ми зареди! :((
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Oх стига стова бтк не знма какво имат и какво не,ако искат ще имат,имат си пари за това да си платят на който трябва за каквото им трябва.
А скороста не я намаляват защото им се товри мрежата,а за да си копуват хората по-голями пакети.ПОне при мтел никога не съм имал проблеми със скороста или разговорите,никога никъде.Значи преди да въведат 64 мрежата не им е била натоварена.
А скороста не я намаляват защото им се товри мрежата,а за да си копуват хората по-голями пакети.ПОне при мтел никога не съм имал проблеми със скороста или разговорите,никога никъде.Значи преди да въведат 64 мрежата не им е била натоварена.