Помощ за интернет през Viva Free

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Помощ за интернет през Viva Free

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 05 окт 2012, 08:17

Ох първо казваш че няма да стане, после ще е трудно,първо ме питаш изобщо дали ще стане,след това кое е приложимо за бтк,след това ама еди колко си ip-та..аз да съм казал за точно колко?говоря по принцип ...та последно?
Аз единственото което съм казал е че може,а не точно как,ако някой реши да прави нещо все ще се съберат 2-3ма криво лево наясно с проблема индивида и ще предлогат някакво решение.Питаш ме мен,еми аз не съм работил в компания като бтк,с подобна или същата дейност.Занимавал съм се с някои неща горе-долу любителски.Не съм казал че съм мастер и голям капацитет.С друго се заниавам просто ми е интересна и тази материя.Иначе преди бая години ,когато в квартала където живеех имаше една единствена ланка ,където имаш примерно май бяха 800мегабайта на месец и се плащаше в долари месечната такса,та там съм опъвал кабели между три блока да си правя мрежа с приятели и познати и да си имаме интернет на по-поносима цена.И не съм го правил за да изкарвам пари ,дори една стотинка не съм изкарал от това.
Така че в крайна сметка може да се ограничат торентите при желание и смисъл от това.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 05 окт 2012, 10:49

[Quote]Ох първо казваш че няма да стане, после ще е трудно,първо ме питаш изобщо дали ще стане,след това кое е приложимо за бтк,след това ама еди колко си ip-та..аз да съм казал за точно колко?говоря по принцип ...та последно?[/Quote]

А, не, не. Мнение не сменям.
Иначе ми беше интересно, дали някой знае как могат да се ограничат ефективно торрентите в една мрежа, въпрос провокиран след това:

[Quote]Тема: Re: Помощ за интернет през Viva Free [Re: motofen2]

Автор: [BG]Agent_Kowalski
Дата: 03.10.2012 16:43

ако е имало толкова голям проблем с това виваком ще му резнат торентите примерно на съответния абонат...[/Quote]

И стигнахме до извода, че бтк няма възможност да ограничи конкретен абонат, а това което първоначално си написал, не е вярно, тъй като, най - малкото, не можеш да го аргументираш.
Всъщност няма значение, така ли иначе поради ентусиасти да теглят торренти през моб. мрежа, операторите свалят скоростите, нещо от което страдаме всички.

Lilitoou
Регистриран: 05 окт 2012, 13:48

Мнение от Lilitoou » 05 окт 2012, 14:13

Сменяй нета. Веднага ги казвам. Аз се мъчих и мъчих и мъчих и нищо накраая. Един мижав мейл не можеше да ми зареди! :((

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 05 окт 2012, 14:42

Oх стига стова бтк не знма какво имат и какво не,ако искат ще имат,имат си пари за това да си платят на който трябва за каквото им трябва.
А скороста не я намаляват защото им се товри мрежата,а за да си копуват хората по-голями пакети.ПОне при мтел никога не съм имал проблеми със скороста или разговорите,никога никъде.Значи преди да въведат 64 мрежата не им е била натоварена.

Отговори