Помощ за избор на телефон
Помощ за избор на телефон
Здравейте форумници. Нуждая се от помощ наскоро телефона ми даде фира беше в гаранция и го носих няколко пъти след като не бе ремонтиран успешно пуснах жалба в КЗП за връщане на парите. В момента очаквам отговвор но и да не ми върнат парите съм решил да си купя нов. Та въпроса ми е спрял съм се на два телефона Lenovo k6 note и ASUS ZENFONE 3 MAX ZC520TL Бих ви бил благодарен ако ми помогнете при избора. Благодаря предварително!:)
-
- Регистриран: 23 май 2017, 12:05
Re: Помощ за избор на телефон
Нито един от тези- дори и на хартия гледани параметрите им са гнусни. Варианти:
- бъркаш в джоба за 450лв. и купуваш от Виваком БЕЗ договор Honor 8 lite.
- вадиш ?239 + 10-на лева за доставката от немския www.vmall.eu на Honor 6X.
И в двата случая имаш телефони които размазват по всички параграфи Лайново-то и Асус-а и имат реална 2г. гаранция в БГ...
- бъркаш в джоба за 450лв. и купуваш от Виваком БЕЗ договор Honor 8 lite.
- вадиш ?239 + 10-на лева за доставката от немския www.vmall.eu на Honor 6X.
И в двата случая имаш телефони които размазват по всички параграфи Лайново-то и Асус-а и имат реална 2г. гаранция в БГ...
Добре а този honor 8 lite само 16 гб ли е версията или има и по-голям капацитет на паметта
Re: Re: Помощ за избор на телефон
Huawei P9 lite или P10 lite. P9 lite e около 400-450лв , добре се държи. P10 lite е около 500-550 и за тези пари е повече от добър телефон. Има добри оферти в продавалника за запечатани с гаранция.
-
- Регистриран: 23 май 2017, 12:05
Re: Re: Re: Помощ за избор на телефон
Да те открехна ли, че 95% от тези "запечатани с гаранция" оферти са за фирмени телефони? И като за начало гаранцията за ЮЛ е 1г., а после ако ти трябва ремонт става весело- фактурата за покупка не е в теб... За капак за ЮЛ не съществува подмяна на телефона при множество повреди- ремонтира се до безкрай.
Ако уцелиш "запечатан с гаранция" телефон от физическо лице съм с 2 ръце ЗА да се купи, но ако е от ЮЛ цената трябва да е минимум 40% надолу- фактически купуваш еднодневка която ако се прецака изгаряш с парите...
Ако уцелиш "запечатан с гаранция" телефон от физическо лице съм с 2 ръце ЗА да се купи, но ако е от ЮЛ цената трябва да е минимум 40% надолу- фактически купуваш еднодневка която ако се прецака изгаряш с парите...
Re: Re: Re: Re: Помощ за избор на телефон
Грешиш. 99% са на фирми с бюджет. Теленор и Мтел дават 2г гаранция. Фактурата за покупка (копие) си е в мен. По закон ремонти безкрай. В реалност гаранционното обслужване на фирмените телефони е абсолютно безпроблемно и го няма заяждането като при ФЛ.
-
- Регистриран: 29 яну 2010, 11:35
Спирай с колебанията, [B]ASUS ZENFONE 3 MAX ZC520TL[/B] е новият ти телефон.
Re: Re: Помощ за избор на телефон
Да не дава господ.
Re: Re: Re: Помощ за избор на телефон
xaxaxaxax искрено ме разсмя :D
Re: Re: Re: Re: Помощ за избор на телефон
Кво се хилите, не ми е ясно. Имам телефона. 260 лв. от Китай, при това с 3гб рам. Не мога да кажа лошо нещо за апарата. За тея пари асуса е трепач! Друг е въпросът, че в България му търсят 350-400 лв. за модела с 2гб рам...