ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ МТЕЛ :((
Re: ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ МТЕЛ :((
Никой не ти пречи да си спонсор на Мтел братле виж аз нека да си говоря за жълти стотинки а ти плащай за това по 100 лева твоя воля:)
Вивател е без аналог за момента затова който познавам ще го агитирам да идва при нас:)
Вивател е без аналог за момента затова който познавам ще го агитирам да идва при нас:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
говори си за жълти стотинки бе и се заблуждавай че съм "спонсор" на някой си щом съм с тях значи ми е изгорно и удобно! то се вижда кои са най-големите щом постоянно броя на абонатите на м-тел расте...верно и на вивата ама там много слабичкооо... ;))
emi ok no moito obkrujenie pone koeto e dosta golqmo ne zabelqzvam da ima nqkoi na vivatel.. ta dori naprotiv sklu4vat si dogovori s m-tel
az imam i karta na vivatel super izgodna no nito obhvata im e kato horata (nikoga ne mie pulen a jiveq na 15 min ot centyra na sofia..) ot koeto bateriqta na tel-a mi pada po byrzo ot kolkoto s globulska ili m-telska karta ... 2ro i 1232412341343 free minuti da mi davat pak nqma da me nakarat da ostavq m-telskata karta predpo4itam 300 min kym m-tel ot kolkoto 23423423423235 kym vivatel..prosto NQMA s koi da gi govorq osven sys maika mi i ba6ta mi ... a i v kraina smetka kakvo pyk tolkova po eftino ti dava vivatel koeto m-tel ne go dava no s mn po dobro ka4estvo ? together 500 min kym vivatel koito sa po malko ot loop abonatite koito polu4avat pak 500 min da ne govorim 4e sega pusnaha i relax 500 neznam za mene m-tel e mn po nasmetka po ka4estveno i po eftino ot vivatel...
pp: ot zlobarskite izcepki na nqkoi hora si li4i koi ot kade e ;) Nazdrave
az imam i karta na vivatel super izgodna no nito obhvata im e kato horata (nikoga ne mie pulen a jiveq na 15 min ot centyra na sofia..) ot koeto bateriqta na tel-a mi pada po byrzo ot kolkoto s globulska ili m-telska karta ... 2ro i 1232412341343 free minuti da mi davat pak nqma da me nakarat da ostavq m-telskata karta predpo4itam 300 min kym m-tel ot kolkoto 23423423423235 kym vivatel..prosto NQMA s koi da gi govorq osven sys maika mi i ba6ta mi ... a i v kraina smetka kakvo pyk tolkova po eftino ti dava vivatel koeto m-tel ne go dava no s mn po dobro ka4estvo ? together 500 min kym vivatel koito sa po malko ot loop abonatite koito polu4avat pak 500 min da ne govorim 4e sega pusnaha i relax 500 neznam za mene m-tel e mn po nasmetka po ka4estveno i po eftino ot vivatel...
pp: ot zlobarskite izcepki na nqkoi hora si li4i koi ot kade e ;) Nazdrave
aqua_cool... и аз имам само един приятел който е на вивател...ква ще ми е кирията да съм към тях не се сещам нещо :)) Наздраве! ;)
Lumpenite daa golqma grupa ste na maloumnici hehehe:))
Viva vivatel:))
Viva vivatel:))
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Еее,защо редактира оригиналния правопис?
Срам ли те е от нещо?
Срам ли те е от нещо?
Vie vuv vivatel da ne ste nqkva sekta ili golqmo sploteno semestvo 4e taka se podkrepqte, ili prosto ste mn malko i si4ki se poznavate. Tva kompleks li e deto go izbivate koi kakuv operator izpolzva. Vivatel ima li takuv 3G obhvat kato M-tel? Mai ne a i smetkite mi na mesec ne sa mi nadhvurlqli 60lv plus roming i seriozno govorene taka 4e ne govorete mnoog na izust
M-tel sa nomer edno "hihihihi"
Govorete si za 60lv na mesec, az davam 10lv i pravq 10 4asa ;) Zabelqzvam 4e v mnogo ot obqvite ve4e figurirat i vivatelski telefoni koeto me radva o6te powe4e.
Govorete si za 60lv na mesec, az davam 10lv i pravq 10 4asa ;) Zabelqzvam 4e v mnogo ot obqvite ve4e figurirat i vivatelski telefoni koeto me radva o6te powe4e.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Izmislica... Tova ne vodi do nikakvo razvitie ...
Да и послучай случая вдигат цените(от днес)на СМСите за чужди оператори от 14 на 22ст с ддс и то само за абонати на договор(за Прима е 25ст) това съответно не го споменават никъде.
Тези 44 минути за 4 месеца вместо да ги дадат на дългогодишните си абонати,който им пълнят гушите всеки месец,пак за нови.
Тези 44 минути за 4 месеца вместо да ги дадат на дългогодишните си абонати,който им пълнят гушите всеки месец,пак за нови.