ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ МТЕЛ :((
Re: ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ МТЕЛ :((
Не беше 1 лев, а от 45 до 55 ст. в зависимост от тарифния план, цените на Глобул също бяха в този ценови диапазон.
ops vess izvinqvai vqrno 4e ima6 uslovie da si pone na 14 zada velze6 v loop-a qsno 6to sme "maloumnici i lumpeni" ;) zavista e golqmo ne6to :D xaxaxa
xaxaxaxa..тихо малко :))
Значи аз със сигурност говоря повече от теб и плащам по малко в Мтел защото съм в група но не обсъждаме това. До момента нямам нито един абонат на Вивател в контакт листата си а съм звънял общо два пъти на Вива откакто са стартирали. И като звъннеш от Вивател към Мтел винаги ще плащаш много - никога няма да може да говориш на 10 стотинки от Вива към Мтел освен ако Мтел не го поискат - а това няма да се случи скоро :(
И понеже Мтел все пак имат най много абонати хората избягват Вивател когато знаят че ще говорят и с Мтел и предпочитат Глобул и Мтел.
И понеже Мтел все пак имат най много абонати хората избягват Вивател когато знаят че ще говорят и с Мтел и предпочитат Глобул и Мтел.
Аз пък имам половината ми са на вива.Провеждал съм разговори 3-4-5 часа единия .И картата ми е обокновена не мна някоя фирмичка дето даже ти плаща половината разговори и много се съмнявам да имаш повече разговори
Винету оастави ги Лумпените да се радват на оскъдната си Група :))
Яд ме е че говорят глупости .Обхват нямало Обслужването не било качествено и други подобни .Само да кажа че още не съм видял некои който е на вивата и да иска да се маха .което говори красноречиво
еми как ще се маха като говори в пъти по евтено от Мтел и Глобул
остави ги спонсорите на Мтел и Глобул да се радват като правят супер печалбите на Ментелци и Глозбулци:))
остави ги спонсорите на Мтел и Глобул да се радват като правят супер печалбите на Ментелци и Глозбулци:))
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ