Porsche Design P'9981
Re: BlackBerry Porsche Design P'9981
Ти за собствено мнение чувал ли си, да не живеем в соца още, където трябва да се съобразяваш къде какво говориш! Хората просто са изразили мнение, на теб не виждам какво ти пречи, пък и по какво разбираш кой в коя таргет група е не ми е много ясно.
Авторът на "съчинението" за "таргет" групата, преди да се мъчиш да се досещаш по интуитивен път, кой от коя група е, силно наложително ти е ,да се включиш в някоя група за вечерно основно образование, за да се научиш да пишеш на български правилно! В този език изреченията започват с главна буква и винаги завършват с някакъв препинателен знак. Тогава, започни да пишеш пак по форумите и да даваш експертното си мнение на хора, които не са ти го искали! Всичко добро!8)
Незнам къде си го гледал за 4600 лв - продава се за 3000 лв. в бутика на Порше Дизайн в Мол Сердика. Един приятел си го взе оттам. Телефона определено е супер!
Телефона е грозна шитня която е предназначена за снобари който искат да се изтъкнат със лукса който притежават!Не виждам нищо с което този телефон може да ме плени!
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Съществуват ли още такива комплексари,които биха извадили пари за тази тояга??:|Според мен по-добре дай 1000лв и си вземи IPhone 4S.Доста по-стилен,доста по функционален и най важното......доста по-евтин.
Телефона бил грозен, а кой е красив ????
Ония дето нямат кьораво копче ли :D
Смешници задрипани :D:P
Всеки ползва което му харесва и което е по джоба му ;) ПАНЕЛКО :D(beer)(beer)
Ония дето нямат кьораво копче ли :D
Смешници задрипани :D:P
Всеки ползва което му харесва и което е по джоба му ;) ПАНЕЛКО :D(beer)(beer)
Телефона верно е грозен, но е таргетиран добре.
Така като гледам нещата, собственик на телефона няма да пише тук ;) явно това място не е подходящо за тях :D:D:D:D
Аз съм един потенциален кандидат за него, но до сега не съм ползвал ББ телефон. Трябва първо да се запозная със спецификите му, а наскоро научих че няма БГ меню :(
На тази цена и БГ меню да няма :| Иначе, съм много голям комплексар, дето ще притежавам това ;) Нали не му разбирам, ама кефа цена няма, а пък ми и харесва слушалката (beer)
Принципно купувам неща които ми харесват, не е задължително да се "пъча" с тях :D Обещавам да си ги ползвам тайно, без никой да разбира ;) Ше се стремя да живея като просяк, щото не е морално за повече ;) Абе ........, трябва да се угоди на околните (yes)
Аз съм един потенциален кандидат за него, но до сега не съм ползвал ББ телефон. Трябва първо да се запозная със спецификите му, а наскоро научих че няма БГ меню :(
На тази цена и БГ меню да няма :| Иначе, съм много голям комплексар, дето ще притежавам това ;) Нали не му разбирам, ама кефа цена няма, а пък ми и харесва слушалката (beer)
Принципно купувам неща които ми харесват, не е задължително да се "пъча" с тях :D Обещавам да си ги ползвам тайно, без никой да разбира ;) Ше се стремя да живея като просяк, щото не е морално за повече ;) Абе ........, трябва да се угоди на околните (yes)
Телефона е много добър за хора, които го използват по предназначение. Един път свикнеш ли с ВВ няма как да го смениш за друг. Аз имам ВВ от 3 години, сменям само модела на телефона, взех си и Iphone 4s, за музика и приложения, но като първи си ползвам ВВ-то.
Батерията държи от сутрин до вечер, после трябва да се зарежда, но няма телефон на който батерията да издържа повече при постоянна връзка с пощата, социални мрежи, sms-и и други.
За дизайн, на всеки му харесват различни неща. Обаче не мога да разбера защо някой който няма мнение за самия телефон влиза тук и оплюва наред ? Ако на някой не му харесва формата, клавиатурата, дисплея, да пише направо на фирменият e-mail на производителя, те сигурно ще се зарадват да получат отзиви за новия им продукт ! Но да пишат тук кой какъв бил щом ще си го купи е смешно.
Винаги когато чета коментари за определена марка телефон или каквото и да било се надявам да прочета нещо полезно, а не " телефон за комплексари" и др......
Поздрави на всички !
Батерията държи от сутрин до вечер, после трябва да се зарежда, но няма телефон на който батерията да издържа повече при постоянна връзка с пощата, социални мрежи, sms-и и други.
За дизайн, на всеки му харесват различни неща. Обаче не мога да разбера защо някой който няма мнение за самия телефон влиза тук и оплюва наред ? Ако на някой не му харесва формата, клавиатурата, дисплея, да пише направо на фирменият e-mail на производителя, те сигурно ще се зарадват да получат отзиви за новия им продукт ! Но да пишат тук кой какъв бил щом ще си го купи е смешно.
Винаги когато чета коментари за определена марка телефон или каквото и да било се надявам да прочета нещо полезно, а не " телефон за комплексари" и др......
Поздрави на всички !
МНого ми харесва формата му .Много си е хубав даже телефона който не му харесва просто вкус няма ;)