ПРЕДЛОЖЕНИЕ
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Хора предлагам да се направи гласуване за "изритване" от сайта на някои потребители.
Примерно "Vipsladur" и "zil555" са абсолютно ненужни, дори постоянно дразнят с тъпите си коментари и особено теми. Също така тоя "Ядец" ни занимава с неговите глупости секи ден напоследак - евала на бореца за свобода, но се бори за безмислена кауза.
Предлагам първо "vote" за някой такъв и след това "bann" и тва е!
Примерно "Vipsladur" и "zil555" са абсолютно ненужни, дори постоянно дразнят с тъпите си коментари и особено теми. Също така тоя "Ядец" ни занимава с неговите глупости секи ден напоследак - евала на бореца за свобода, но се бори за безмислена кауза.
Предлагам първо "vote" за някой такъв и след това "bann" и тва е!
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Не може,а и не трябва да става,иначе къде остана свободата на словото?Всеки има право да изрази мнение,ако се държи прилично и не обижда другите,не превръщайте форума в лов на вещици-той е зона за свободно изразяване на мнения.За да бъде бан-нат някой,трябва да има много сериозна причина,но,тя да е предварително заложена в някакви правила или норми.
Модераторите на форума,не са заложили никакви правила за този форум,погледнете как е в Дата.бг,ако обиждаш - вън,пишеш на латиница- вън и за какво ли още не,но си мисля,че май малко са по прекалили със строгостите.
Модераторите на форума,не са заложили никакви правила за този форум,погледнете как е в Дата.бг,ако обиждаш - вън,пишеш на латиница- вън и за какво ли още не,но си мисля,че май малко са по прекалили със строгостите.
-
- Регистриран: 26 юни 2006, 22:08
Съгласен съм, да изхвърлим подобни от тоя сайт! Да изхвърлим всички дори и тогавма ще мижеш да си пишеш сам-самичък и сам ще си се четеш на воля!
mnogo sa zle tezi dvamata
viarno e
viarno e
To mai i az sam za bandvane ot saita 6toto mi sa mnogo tapi temite :(
choveka si kaza "banvaite me" i kvo mu puka nali pak shte moje da vliza v saita ,no s drugite si 10 nika taka che kvo go barka?
Njma smi-Hide IP Platinium-skriva IP-to
te v taq data napravo ama naprovo mnogo strogi merki sa vzeli.a tuk v mobile.. e napravo svoboda!!@!
prati mi go tova hide IP platinum pls