Предложението на Леонард
Re: Предложението на Леонард
Ако неможе да се осъществи идеята с тестването може да се превеждат ревюта от други сайтове.Незнам само как стоят нещата с авторските права.
Я виж ти каква гласност е получила идеята ми.Благодаря ти за отделната тема,Stan*!
Не знам как точно ще стане доставката на телефоните,още повече,че аз живея в Ямбол-поне за още година.Не е задължително тестовете да са 100% позитивни,иначе няма да е тест.Всеки телефон си има недостатъци,а и все пак ще им правим реклама.Освен това може някой производител да си вземе поука за бъдещи модели(това е по-вероятно ако бяхме английски форум).Знам за един сайт womworld.com,който е посветен на телефоните от Nseries и е свързан,а най-вероятно е и собственост на Nokia.Те предлагат ето това:If you are an established forum member or blogger and want to get your hands on a Nokia device to test drive, contact us and we'll see what we can do to help.
Някой хора от сайта mobile-review.com вече са получили устройства по този начин,а живеят в различни държави,така че не би трябвало да е проблем и за България.
Не знам как точно ще стане доставката на телефоните,още повече,че аз живея в Ямбол-поне за още година.Не е задължително тестовете да са 100% позитивни,иначе няма да е тест.Всеки телефон си има недостатъци,а и все пак ще им правим реклама.Освен това може някой производител да си вземе поука за бъдещи модели(това е по-вероятно ако бяхме английски форум).Знам за един сайт womworld.com,който е посветен на телефоните от Nseries и е свързан,а най-вероятно е и собственост на Nokia.Те предлагат ето това:If you are an established forum member or blogger and want to get your hands on a Nokia device to test drive, contact us and we'll see what we can do to help.
Някой хора от сайта mobile-review.com вече са получили устройства по този начин,а живеят в различни държави,така че не би трябвало да е проблем и за България.
идеята ти е добра но хората от сайта тук гледат да изкарат нещо а от твоята идея нищо няма да им влезе в джоба така че не вярвам да си мръднат и пръста за страхотната идея
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Нека все пак те да си кажат мнеието.Мисля,че получават добри суми от VIP обявите,VIP търговете,а сега вече и от Mobile Инфо.Нега да ги използват в нещо конструктивно и полезно.
da qko 6te e samo da uspeete
Всички по веригата производител-прекупвач-продавач-потребител имат интерес от това продукта да бъде представен възможно най-добре.Ролята на mobilebulgaria e да направи връзката между крайния продавач и потребителя.Всички по веригата дават пари за по-добро представяне и се стремят да насочат вниманието към себе си. Въпроса е дали посредник като mobilebulgaria ще се нагърби със задачата да прибира една част от тези пари.А начините, по които може да го направи са идеи като тази,които се практикуват по цял свят.
Мисля че идеята е много добра, но трябва организираност и тестерите да имат не малко свободно време.Като говорим за положителни отзиви за телефоните,това определено е нужно.Но все пак няма да има неограничен достъп до всички модели - т.е. да се вземат 20 модела за един месец.Това значи,че ще бъдат избирани за тестване само по-интересните модели.Оттам ще идва и добрата крайна оценка.Когато има недостатъци,трябва да се говори за това доколко те пречат на работата на устройството и че не са чак толкова сериозни,че да се пренебрегнат положителните аспекти.Като логичен край на ревюто, по мое мнение, трябва от всичко положително и отрицателно да бъдат достигнати някакви изводи.Тези изводи трябва да са доста конкретни и след тях да се разсъждава за кои точно потребители би бил най-подходящ телефона Х,но без да се казва за кои не би бил.Така ще се направи онова добро впечатление за телефона,което едва ли не се очаква от веригата магазини когато са решили да го дадат за тест.Но пак казвам,понеже няма да има възможност да се тества абсолютно всичко,най-вероятно това,което се реши да се тества,ще бъде добро.
Много поздрави на всички,ако се сетя още нещо,ще пиша.
Много поздрави на всички,ако се сетя още нещо,ще пиша.
Идеята е ок. Обмислили сме и как точно да стане :). Само малко търпение.
Е, едно голямо ЕВАЛА!!! Пък докато се случи чудото, наречено тестване, ще напишем ревюта на собствените си телефони. Наистина, благодарим!
Ще чакам тестовете на всички телефони с огромно нетърпение!!!