Prehvurlqne na faiilove
Prehvurlqne na faiilove
Kak moga kogato mi izpra6tat ne6to prez infrared ili bluetooth da go zapametq na MMC kartata za6toto ako ne mi stiga pametta na telefona izpra6taneto se skapva.
Re: Prehvurlqne na faiilove
Зависи за какъв телефон става въпрос. Обикновенно има настройки на Bluetooth и там си избираш каде да се запаметяват фаиловете. Поразрови се в настройките на телефона и ще го откриеш. Няма начин :)
Nikude v nastoikite nqmam takiva opcii.Telefona mi e Nokia 6230i
Ааа сетих се. един приоятел има такъв. значи не съм сигурен ама май беше първо запаметяваш в телефона и след това в картата...нещо такова
Ee to az taka pravq ma nqma smisal za6toto ne moga da poly4avam po golemi failove ot pametta mi.Spored men trqbva da ima na4in za direktno ka4vane v kartata.Ot komputura stava za6toto go pra6tam napravo tam.
Най добре отиди в някой сервиз и ще ти обяснят много добре дали може или не :)
при получаване на файла ти излиза съобщение "избери папка за запаметяване",избираш картата.
Ами попринцип на симбиан нокиите ги запаметява в съобщенията...При тях в съобщения/настройки/други(мисля че така беше) и там има настройки къде по-точно да ги запаметява(в картата или в телефона)...Пробвай така,може и да стане...
Ми то като ти съобщи че е получен фаил те пита къде да го съхраниш...Ако пък не пита-виж си настройките.Какъв е телефона?