Препоръчайте ми андроид до 650-700 лв
Re: Препоръчайте ми андроид до 650-700 лв
Батерията на Nexus 5 e си е зле. Ползвам го и всяка вечер е на зарядното. Единственото което ме спира да го махна е новия андроид и евентуално подобрение на ситуацията с батерията. G2 от друга страна е егати кучето - с яко тормозене и пуснат трафик, всякакви звуци и вибрации, дисплей на макс изкарва спокойно ден и половина, даже 2. Разбира се липсва слот но със 32Гб версия по-няма да се усеща. Това са ми личните наблюдения и опит с тези 2 модела, а за останалите не мога да кажа нещо съществено тъй като не съм ги ползвал.
-
- Регистриран: 23 окт 2014, 01:03
[Quote]Батерията на Nexus 5 e си е зле. Ползвам го и всяка вечер е на зарядното.[/Quote]
Колега всички в къщи сме с Нексус 5 и трбва да ти кажа че определено това е телефона !
Просто не се е уцелила батерията или някое кофти приложение си инсталирал, пълно е с такива приложения в aptoide. Смени си батерията и ще останеш доволен от телефона, от три апарата нямам забележка към нито един и ако трябваше сега да си избирам телефон отново щеше да бъде Нексус 5.
Колега всички в къщи сме с Нексус 5 и трбва да ти кажа че определено това е телефона !
Просто не се е уцелила батерията или някое кофти приложение си инсталирал, пълно е с такива приложения в aptoide. Смени си батерията и ще останеш доволен от телефона, от три апарата нямам забележка към нито един и ако трябваше сега да си избирам телефон отново щеше да бъде Нексус 5.
-
- Регистриран: 23 окт 2014, 01:03
Привет колега, горещо ти препоръчвам Нексус 5. Вземи си го и няма да се разочароваш, телефончето е страхотно и не създава никакви проблеми, имаш всички ромове на google developers и с програмката Nexus toolkit за 5 минути си качваш който ром искаш. Добър процесор и 2GB RAM и откъм батерия е добър. Надявам се да съм ти бил полезен с ифнормацията пък и бюджета които си отделил за целата смятам че ще се побере.
Поздрави
Поздрави
Купи си този невероятен телефон http://www.oppomart.com/phones/iuni-u3.html Просто нямя да намериш такъв телефон на тази цена.Аз лично за мен преди един месец си купих този телефон от този сайт http://www.minideal.net/nubia-z7-max-4g-smartphone-snapdragon-801-quad-core-android-4-4-5-5-inch-fhd-screen-nfc-ram-2gb-rom-32gb.html и съм супер доволен.На Бенчмарк тестовете показва резултати като Galaxy s5 само дето е много по-ефтин и дори има повече неща от S5.
А G2 не е ли по-добър от Nexus5 , поне по основни неща доколкото гледах го биеше. След малко ще ходя да тегля пари и да купувам, май никой не даде положително мнение за Galaxy s4-ката и ме отказахте от нея :D Останаха другите варианти, като гледам да си има и гаранция и добър сервиз в София самия телефон за да не стават проблеми по натам
По-добър е само в хардуера иначе в софтуерно, нексуса си е по-добре, щото не е наблъскан с глупости като G2. Точно този претрупан софтуер и безбройните \"екстри\" бавят ъпдейтите до по нова версия на андроида. N5 до няколко седмици ще получи и новия андроид 5
колега за колко продаваш счупения телефон трябва ми една платка от там
В магазинчетата G2 (32GB) е 645лв , а Nexus5 (32GB) е 670лв. :S G2 ти е избора , ако пазаруваш от БГ. В сравнение с Nexus5 има по-добър (и голям) екран, по-хубава камера, много по-издръжлива батерия, по-добър звук. Nexus-а дори няма слушалки в комплекта, докато тези на G2 са качествени и ще ти струват поне 50лв да си ги купиш отделно.
От интернет най-изгодно като цена-качество идва OnePlus One (64GB).
От интернет най-изгодно като цена-качество идва OnePlus One (64GB).
А точно този Oneplus One Sandstone Black 65 GB го изпуснах , едно момче го пусна на обява за 650 лева като е бил нов и има всичко в комплект с него. Поне не съм толкова запален по флашване, качване на ромове ( дори не ги разбирам) , а телефона ще ми е главно за ежедневна употреба- интернет, музика, снимки, приложения и хората препоръчват Г2 пред Нексуса, Галаксито и Z1, по магазините днес HTC One ми направи хубаво впечатление като дизайн, но му е слабичка батерията и камерата не е много хубава май , та направо ще си поръчвам от тук
Ами този телефон, доставен с DHL от склад в Европа идва на 780 лева. С колко си се минал. при положение че взимаш чисто нов телефон от последната произведена партида?