Препоръчайте ми добър Android TV BOX
Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
За България наистина приложенията са малко, но ако човек знае руски са прекалено много за всякакъв вкус и най-вече онлайн ТВ от цял свят и онлайн филми, като най-новите излизат няколко дни след премиерата, но винаги са дублирани на руски ;)
Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
Ааа то Xiaomi-то с отрязаната система, наречена Android TV ли е? Нищо, има как да му се сложи друг launcher и да се инсталират всякакви apk файлове.
https://m.youtube.com/watch?v=HRkyrNh_sWA
https://m.youtube.com/watch?v=HRkyrNh_sWA
Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
Няма нужда от никакъв лаунчър, а просто неизвестни източници се активира, а нататък няколко начина има за сваляне и инсталиране, които са известни на всички ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
Да, ама в Android TV, за разлика от Android, далеч не всичко, което инсталираш, излиза в лаунчъра и трябва да се отваря с друг. Понякога трябва и малка добавка за шорткъти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
Android TV, както насочва името и, е далеч по-оптимизирана и подходяща за продължително гледане с часове наред на стрийминг или друг тип видео, докато стандартната Android просто не е подходяща за използване като IPTV приемник например и 8-9 часа непрекъснато възпроизвеждане на онлайн стрийминг, дори и със SD качество, какво остава, ако е HD или 4K с висок битрейт. Освен това, има фабрично подготвени доста повече кодеци, а и се справя много по-добре с ъпскалиране и deinterlacing, което почти никой "стандартен" Android бокс не може да направи. Качеството е почти същото на IPTV като през устройствата на Infomir (MAG250 и т.н.) Нали следиш Булсатком, видя ли какво се случи, когато пуснаха Android боксове за 15 лева на едро със супер орязан Android и нулева подготовка за гледане на телевизия? В началото се гледаше 5 минути и след това бокса се рестартираше сам и се нулираше, и така до следващите 5 минути. После "назъбена" картина, поради липста на deinterlacing...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
Не знам за булсата, но през моя Андроид бокс с обикновен Андроид по BNT HD гледах цели мачове, нищо му няма, не насича.
Гледам дълги около 30 мин aftermovies музикални в YouTube HD, по няколко, нищо му няма. Само че официалното приложение стана много тежко, ползвам OG Youtube или New pipe.
Amlogic S905w, 1 gb ram.
Ако са взели от още по-старите с Андроид 4.2-4.4 нищо чудно да забива. Там е мъка. Или ако за по-евтино са взели с малко рам. Или са поръчали най-евтиното, без да прочетат отзиви, че Андроидът е кофти инсталиран...
Също така му изкарах WiFi антената и я прищипах извън корпуса, че иначе често падаше под мегабит в секунда при рутер в съседната стая и забиваше стрийма, вече не.
Също така ethernet на евтините е нестабилен. Bluetooth имах на един бокс, като го изключих, спря да се саморестартира, може от това да е.
Гледам дълги около 30 мин aftermovies музикални в YouTube HD, по няколко, нищо му няма. Само че официалното приложение стана много тежко, ползвам OG Youtube или New pipe.
Amlogic S905w, 1 gb ram.
Ако са взели от още по-старите с Андроид 4.2-4.4 нищо чудно да забива. Там е мъка. Или ако за по-евтино са взели с малко рам. Или са поръчали най-евтиното, без да прочетат отзиви, че Андроидът е кофти инсталиран...
Също така му изкарах WiFi антената и я прищипах извън корпуса, че иначе често падаше под мегабит в секунда при рутер в съседната стая и забиваше стрийма, вече не.
Също така ethernet на евтините е нестабилен. Bluetooth имах на един бокс, като го изключих, спря да се саморестартира, може от това да е.
Не съм чак такъв киноман,че да бързам да гледам някой филм веднага слаед премиерата,а и да гледам филми с руски дублаж или субтитри не ми прави такъв кеф:D Виж за футбол,бокс и тенис е друга работа,затова започнах да се оглеждам за ТВ БОКС с читав стрийм,че на телефона си е мъка искам на голям екран:D
Точно заради това се замислих за това Xiaomi,не ми се правят хиляди врътки за да инсталирам приложения.Някой с мнение за X96 mini 2gb или заслужава ли си някой лев повече за TX9 Pro 3gb
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
И на мен ми препоръчаха този сайт.Вярно малко по-скъпо продават в сравнение с други места,но поне няма да се занимаваш.Какво са ти инсталирали,ако не е тайна и как се държи този ТВ БОКС?Имаш ли проблеми с обхвата на Wi-fi и със стрийма?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX
X96 не е лош, но внимавай за две неща - да не ти продадат с хакнат софтуер да показва 2 гб рам, а то реално да е 512 мб и другото практически няма wifi антена и ако не е рутера в същата стая трябва да му запояваш или да му купиш рипитър. Другият не го знам.