Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от Боби13 » 26 сеп 2018, 06:59

За Xiaomi няма нужда от никакви връзки, камо ли да са хиляди. Посоченият сайт цените са доста високи спрямо Алито и не си заслужава, заради инсталирани няколко програми да се плащат подобни цени, но ти си решаваш ;)

v1r00s
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от v1r00s » 26 сеп 2018, 13:28

Точно това е,че рутера е в другата стая с оптиката и суйтча и няма как да ги местя.Благодаря за съвета(beer)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от tzincbg » 26 сеп 2018, 14:03

Може рипитър да сложиш до бокса, но по-добре просто си вземи по-добър.

v1r00s

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от v1r00s » 26 сеп 2018, 14:16

Не ми се занимава с Алито да чакам 20-30 дни доставка и да тръпна ще го хване ли митница или не.Ще си взема от БГ вероятно в Базар.бг и Олх има предоволно обяви.Вероятно ще си поръчам и една клавиатура с тъчпад понеже ще се ползва и за писане(face и Viber),така че дистанционното не ме вълнува дали се работи лесно с него.За това Xiaomi като е с Андроид ТВ има ли инсталиран Google Play и има ли достатъчно приложения и игри в него?Трудно ли се инсталира и Коди примерно?

v1r00s

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от v1r00s » 26 сеп 2018, 14:27

Точно,готов съм да отделя и малко повече пари,но да знам че е нещо читаво и работи като хората не да се чудя как да го разкарам на 2-ят ден:D Затова търся мнения от ползващи такива устройства да ме насочът,но както каза някой тук в предни постове ,че е имал проблеми с картината или настройките ли беше и на по-скъпи устройства още повече се обърках:D Бях се насочил към това Xiaomi,но като разбрах че е Андроид ТВ е била по орязана от стандартния Андроид на другите боксове нещо се разколебах:D

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от Боби13 » 26 сеп 2018, 15:33

Аз считам, че основно тв бокса е за мултимедия и затова е направена Андроид ТВ. Има си Google play, а Коди се инсталира както при нормалния Андроид. Пригодена е и за работа с дистанционно, защото при другите боксове са взели просто Андроид и са го лепнали на него. Въобще не е оптимизиран за телевизор. Друго е, ако искаш да ползваш бокса не само за мултимедия, но тогава изборът е твой ;) И точно тук ти казвам, че прекалено скъпо ги продават тв боксовете ( около поне 2 пъти ) , а Xiaomi си го взех от Алито безпроблемно направо в пощата, но пък е и вярно, че то е много мъничко ;) Ориентирал си се към други тв боксове и успешно ползване (beer)

v1r00s

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от v1r00s » 27 сеп 2018, 13:52

Да основно ще се ползва за стрийм и гледане на чуждестранни канали,който тукашните кабеларки и IPTV доставчици(Виваком) не предлагат.Но ако на това Xiaomi Android TV е като на телевизорите на Сони,не мерси:D Youtube и Vbox си ги ползвам и през моя смарт тв LG:D Има ли достатъчно приложения в Google Play на това Xiaomi?Иска ми се от време на време да си дръпна някоя игричка да разцъкам на голям екран.Как е браузъра на това устройство върви ли добре ,че тези вградените на смарт тв-та са леко мудни да не кажа изнервящи? :D

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от tzincbg » 27 сеп 2018, 15:37

Оф те не са много за игри дори с пълноценен Андроид.
Само някои стават за дистанционно и air mouse дистанционно - напр. Raging Thunder 2, Sky force, Pinball Deluxe, Zenonia.
Mobile Andrio.
Такива като Dead trigger може да се контролират през смартфона с приложението Droid mote, но напр. Dead trigger 2 не става...
Четох, че разпознава джойстик за Xbox и НЯКОИ клонинги на Xbox джойстик, с него може би ще може повече игри.

v1r00s

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от v1r00s » 28 сеп 2018, 10:30

Е то няма да се играят кой знае колко игри:D Някоя състезателна игра ,Ангри Бърдс примерно:D Гледах клипчета в тубата и вървеха сравнително добре такива игри.Както написах и в по-горно мнение дистанционното ще се ползва вероятно само за пускането на бокса,мисля да си добавя една безжична тъчпад квавиатура и евентуално джойстик за игрите(има и джойстик на Xiaomi наподобяващ на тези за PlayStation)(whistle)

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Препоръчайте ми добър Android TV BOX

Мнение от tzincbg » 28 сеп 2018, 14:56

С angry birds нещо не ми се беше получило, но не помня защо точно, то има различни версии, нови, стари... Сигурно с някоя става. Беше ми просто любопитно какво ще тръгне и какво не.
Общо взето търсиш в Гугъл "games compatible with Android TV box, четеш статии и мнения и пробваш.

Отговори