Препоръчайте ми телефон с много добра камера
Препоръчайте ми телефон с много добра камера
Имало е много подобни теми и се извинявам , че пускам още една.
Мисля да си копувам цифров фотоапарат (около 300 лв. нищо кой знае какво), но видях няколко Нокии които правят много добри снимки (6233 и 6280). Знам че никой телефон не може да сравни с фотоапарат, но все пак за около 550 лв кой е тел-а с най - добра камера. Ако някой може нека прати снимки на мейла или линкове.
Благодаря предварително.
Мисля да си копувам цифров фотоапарат (около 300 лв. нищо кой знае какво), но видях няколко Нокии които правят много добри снимки (6233 и 6280). Знам че никой телефон не може да сравни с фотоапарат, но все пак за около 550 лв кой е тел-а с най - добра камера. Ако някой може нека прати снимки на мейла или линкове.
Благодаря предварително.
Re: Препоръчайте ми телефон с много добра камера
W800i/K750i/D750i/W900i sa s edna i su6ta Leshta i pravqt strahotni snimki kakto i K800i s 3.2 MP
Nokia 6234 ще ти свърши перфектна работа.
Имам и линк със снимки от фотокамерата и,но незнам защо не го качва в мнението ми.
Ако имаш време потърси в сайта гсмарена.ком , но написано на латински,защото на латиски във форума не го поства
Имам и линк със снимки от фотокамерата и,но незнам защо не го качва в мнението ми.
Ако имаш време потърси в сайта гсмарена.ком , но написано на латински,защото на латиски във форума не го поства
kaji si imeila i 6te ti izpratq snimki ot w850i
по-добре си купи цифров фотоапарат:P
Мейла ми е [email protected]
В ГСМАрена гледах снимки и най - добри ми се сториха на Нокия Н70 и на СЕ W800 за 850 не съм гледал така че снимките ще са ми от полза.
Благодаря
В ГСМАрена гледах снимки и най - добри ми се сториха на Нокия Н70 и на СЕ W800 за 850 не съм гледал така че снимките ще са ми от полза.
Благодаря
И аз това си мисля, обаче ми се иска да комбинирам :)
gotovo snimkite sa izprateni
за 550лв к800/6233 нищо друго
за 550лв к800/6233 нищо друго