Препоръка за онлайн магазин

jivkomg
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Препоръка за онлайн магазин

Мнение от jivkomg » 11 юли 2018, 09:55

Здравейте, можете ли да ми препоръчате онлайн магазин от типа на expansys.bg от който да мога да пазаря телефони с фактура. От expansys съм купувал и съм доволен тъй като цената беше хубава и ми го продават с фактура на фирма без да плащам ддс при покупката и сега търся някой сигурен сайт с който може да се пазари по същия начин.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Препоръка за онлайн магазин

Мнение от Вито » 11 юли 2018, 09:57

Ситител и брос.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 11 юли 2018, 10:10

А какво се е случило с въпросната фирма expansys, от която сте пазарувал вече?
И още нещо - нали знаете тоягата, касаеща вече пазаруването с фактура и ползване на ДДС?
Такава покупка не я касае ЗЗП и всичко минава по търговския закон и при сериозни проблеми с апарата подмяната и връщане на пари зависят само и единствено от желанието на търговеца.
"Ремонт до дупка", така да се каже, дори 20 пъти да има една и съща повреда с дадения апарат.
Покупката на физ. лице ви гарантира при влизане за трети ремонт и заявено желание за възстановяване на платената сума, да си я получите без проблем.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: Re: Препоръка за онлайн магазин

Мнение от pretorianec » 11 юли 2018, 10:19

Въпросната фирма вече не оперира на европейския пазар. Наистина експансис беше изключителен коректен онлайн магазин с огромен избор на всякакви Смарт джаджи и перфектен customer service като продаваха без да начисляват ДДС,при условие че имате фирма и въведете реален VAT номер в момента на покупката. За България изпращаха поръчката от Франция по DHL експрес,като поръчка поръчана днес се доставяше на следващия ден!
За съжаление обаче от близо година вече прекратиха бизнеса си в Европа,и се пренасочиха към Азия....
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Препоръка за онлайн магазин

Мнение от algor » 11 юли 2018, 10:24

Ясно, благодаря за информацията! (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 11 юли 2018, 10:35

Европейските магазини на Amazon поддържат регистриране като фирма и пазаруване без ДДС.

Отговори