Preporyka za telefon s Wi-Fi i videocalls
Preporyka za telefon s Wi-Fi i videocalls
Neka pi6at vsi4ki koito sa testvali i izpolzvat wi-fi telefoni, i po-specialno modeli: n80, p990i, HTC tytn. Bavno li rabotqt? Vaob6te nadejna li e rabotata s takiva ustrojstva ili postoqnno zabivat i ne vinagi var6at rabotata koqtose tvardi 4e mogat?
Re: Preporyka za telefon s Wi-Fi i videocalls
Zdravei az imam n80 i wi-fi si raboti super.barzo e no zavisi ot pointa kam koito si se svarzal ima i po bavni ima i po barzi ima i takiva koito nemoje da se svarje zavisi ot tqx,a dokolkoto wi-fi na samiq telefon si e super pra6tal sam snimki po email i stava barzo govoril sam i po skype i web stranici gi otvarq barzo.uspex.
Mersi za otgovora ,a ina4e sled kato polzva6 telefona moje6 li da mi kaje6 kak se darji s prilojeniqta v smial ima li problem kato instalira6 mnogo progarami, po4va li da zabiva kato slu6a6 muzika i baruzva6 v neta naprimer? Drugo deto se 4udq e dali se razhlopva kapakat sled prodaljitelno izpolzvane. I na posledno mqsto probval li si 3D igri i vaob6te ima6 li vpe4atleniq kak e s 3D-to? Mersi predvaritelno.
Ако не държиш на камерата си вземи НТС-то.
ами на мен не ми е забивал изобщо ползвам го от 4 месеца държи се супер,а сам качил около 20 различни приложения,за разхлопването нямам го този проблем но аз и не го отварям много повече затворен го ползвам.3д игри не съм си качвал само змията и е супер.като цяло телефона си заслужава всяка една стотинка която сам дал за него и супер много му се кефя:)успех
batka molq te da mi kaje6 kakyv skype polzva6 na n80-to za6toto az ka4ih an moq iSkoot i tova e pylnocenen skype v smisal ne moga da polzvam vsi4ki opcii na skype ako znae6 po dobyr te molq da mi prepory4a6
@motofen Kaji ne6to za bateriqta, tolkova li e zle kolkoto pi6at navsqkade, primerno kato polzva6 wi-fi kolko kara, pitam poneje toq skype koito polzva6 veroqtno e programata iksoot i za da ima faida ot neq (da govori6 bez pari) trqbva da q polzva6 prez wi-fi? Aide pak mersi
да точно и-скот ползвам за skype клиент и батерията наистина е много зле хората са прави като ползваш ви-фи секи ден зареждане:)но пак може да си вземеш още една:)
HTC tytn!Въпреки,че камерата на Н80 е 3МПХ, HTC tytn снима със същото качество.Но HTC tytn е на много по- добро функционално ниво. Има и QERTY.