PriVileg T68-WiFi
PriVileg T68-WiFi
imam nqkolko vaprosa 1- kolko visokogovoritelq ima i kakva mu e tonalnosta na polifoniqta 2- ima li vtora kamera za 3g vrazka 3- kolko slota za sim karti ima 4- kolko nai golqma karta pamet moje da potdarja 5-mojete li da slojite snimki na telefona i ot drug agal ili pone na men da mi pratite 6- http://www.youtube.com/watch?v=AgPjtoPCoOs takova li e meniuto blagodarq za vnimanieto
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
PriVileg T68-WiFi
Бахти и машината... (woo)
Re: PriVileg T68-WiFi
кво толкова,поразрови се в китайските сайтове и ще видиш още по големи чудеса;) просто даже и в китай [B]качеството струва пари[/B]:P
-
- Регистриран: 14 окт 2008, 15:46
Тоя телефон много ме привлича четейки характеристиките му,но никъде не намирам мнение за него в нет-а. Толкова ли никой не си го е купил?
Не го намирам и по реалните магазини за да го разгледам на живо. А не ми се ще да купя точно PriVileg насляпо. Моля,ако някой има лични впечатление за него,нека напише нещо. Разглеждах на няколко пъти TV3, но открих доста недостатъци по него,като най-важния е WiFi-то му. Никак не се закача лесно и дава сигналите които открива като много слаби. И други недостатъци има,но в случая ми се ще някой да напише нещо за Т68!
Не го намирам и по реалните магазини за да го разгледам на живо. А не ми се ще да купя точно PriVileg насляпо. Моля,ако някой има лични впечатление за него,нека напише нещо. Разглеждах на няколко пъти TV3, но открих доста недостатъци по него,като най-важния е WiFi-то му. Никак не се закача лесно и дава сигналите които открива като много слаби. И други недостатъци има,но в случая ми се ще някой да напише нещо за Т68!
Имам този телефон от около 6 месеца и съм доста доволен от него!Wi-Fi-то му се закача веднага.Не ми е правил никакви проблеми досега!