PriVileg X6
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Re: PriVileg X6
Ей,отворкото "artman"!Имам роднини във Финландия и Нокиа-та ми е от там,така че не ми се прави на много разбиращ!!!Аман от разбирачи бе...!!!
направи ми впечатление че няма Java ? ще прави ли хубави клипове камерата след като снимките не са и най добрата страна ;)
-
- Регистриран: 20 мар 2005, 14:06
гледам тука много повърхностни мнения са се изписали.
това не е мултимедиен или фешън телефон ала Nokia N95 или Nokia 8800 Arte.
Privileg X6 като цяло е страхотен телефон, но си има своите слабости разбира се.
Писал съм за него 11 страници ревю, който иска да го прочете тук -> http://tinyurl.com/2qykdl
на въпросите от по-горе:
- не поддържа java
- камерата е с информативно качество
това не е мултимедиен или фешън телефон ала Nokia N95 или Nokia 8800 Arte.
Privileg X6 като цяло е страхотен телефон, но си има своите слабости разбира се.
Писал съм за него 11 страници ревю, който иска да го прочете тук -> http://tinyurl.com/2qykdl
на въпросите от по-горе:
- не поддържа java
- камерата е с информативно качество
Братле ти па ко се впрягаш.Знаеш какво представлява телефона.Този спор много ми прилича на от типа : Мерцедес си е мерцедес сичко друго е б....к. Наистина на панелчето няма да пише :Нокиа ,СЕ , т.н. но за тези пари си е далавера
shotlandetsa поздравления за изчерпателното ревю!
А как му е звука и качеството на дисплея имам предвид цветовете
ako iska6 da si pravi6 hubavi snimki si kupi fotoaparat, no ako ima6 2 sim karti tova ti e re6enieto. az imam sq6tiqt telefon i sqm dovolen
-
- Регистриран: 27 юни 2005, 16:17
ahaha .i ko kat ima6 rodnini v finlandiq.
nokia ot 2 godini ne pravi hubavi telefoni .SE sa mnogo po dobri ot nokia v poslednite 2 godini .tei 4e ne sa prai na razbira4 molq te !!!!!
nokia ot 2 godini ne pravi hubavi telefoni .SE sa mnogo po dobri ot nokia v poslednite 2 godini .tei 4e ne sa prai na razbira4 molq te !!!!!
Някой да помогне!!!Имам такъв телефон,но ми създава проблем шрифта на тел.книга и смс-те.Има ли място в менюто от където да се уголемява.Поне аз не открих.