PriVileg X6
-
- Регистриран: 06 окт 2005, 12:34
Re: PriVileg X6
Не исках да кажа, че ако не се скараш с някой не ти обръшат внимание. Което е типично по български. Защо е необходими да се скараш с някои за да си свърши работата???? Ако не се бях скарал а си бях замълчал сега щех да съм без телефон? И само още нещо Хора търсете и си отстоявайте правата.
А аз исках да кажя, че си в грешка ... ако не тотална, то поне отчасти.
Защо не пробваш тази стратегия в МЕТРО, ТЕХНОПОЛИС или други големи търговски вериги ;)
Обяснението е в простата дума - човечност.
Видяли са че си на зор и .....
..... ако си мислиш, че си ги уплашил - твои мисли са си :)
Защо не пробваш тази стратегия в МЕТРО, ТЕХНОПОЛИС или други големи търговски вериги ;)
Обяснението е в простата дума - човечност.
Видяли са че си на зор и .....
..... ако си мислиш, че си ги уплашил - твои мисли са си :)
-
- Регистриран: 06 окт 2005, 12:34
Виж сега не искам да се караме. Пробвал съм и в МЕТРО и Техномаркет в общината та дори ако искаш и с КАТ, е стига да си прав разбира се. Не ти обръщат никакво внимание до момента до който не видят , че поне малко си прочел нещо и си знаеш правата. Ако седиш и си мълчиш нищо не става и никой няма да ти обърне внимание. Повярвай ми пробвал съм и по двата начина
Защо си мислиш, че ще се караме? Само коментирам и си казвам мнението.
Просто ми е доста чудно, че имаш такова мнение по въпроса.
В твоя случай си има законен срок за ремонт на рекламирана стока и в случая явно са ти направили отстъпка като са ти го сменили без да мине през ремонт, а не че си прав и дори да повишаваш тон. Кое ти е правото в случая не разбирам?
Откровено казано пред мен не върви този номер с кавгата. Стане ли така, че да ми се повиши тон, нервния си чака реда съгласно правилата. Повече шансове имат културните хора. Клиента може винаги да е прав, но не винаги персонала е виновен и да е длъжен да търпи несправедливи обиди както примерно в твоя случай.
Като си пробвал на толкова места както казваш, защото според думите ти "си пробвал" .... минавал ли е номера винаги?
Ако си успявал и не си адвокат си пропиляваш живота ;)
Просто ми е доста чудно, че имаш такова мнение по въпроса.
В твоя случай си има законен срок за ремонт на рекламирана стока и в случая явно са ти направили отстъпка като са ти го сменили без да мине през ремонт, а не че си прав и дори да повишаваш тон. Кое ти е правото в случая не разбирам?
Откровено казано пред мен не върви този номер с кавгата. Стане ли така, че да ми се повиши тон, нервния си чака реда съгласно правилата. Повече шансове имат културните хора. Клиента може винаги да е прав, но не винаги персонала е виновен и да е длъжен да търпи несправедливи обиди както примерно в твоя случай.
Като си пробвал на толкова места както казваш, защото според думите ти "си пробвал" .... минавал ли е номера винаги?
Ако си успявал и не си адвокат си пропиляваш живота ;)
Вече дойде PRIVILEG X7
Ето и малко инфо за него:
Слайдер е
DUAL SIM GSM
2-те карти активни едновременно
2.0” TFT екран
3.0 MPix Камера
Аудиоплеър (MP3)
Видеоплеър (MP4)
Видеорекордер (3GP)
Bluetooth (стерео A2DP)
Слот за памет ( +1GB )
JAVA, GPRS, WAP2.0
SMS, MMS, e-mail
Игри, Календар, Конвертор
Все още го няма въведен този модел, но се надявам и това да стане.
Слайдер е
DUAL SIM GSM
2-те карти активни едновременно
2.0” TFT екран
3.0 MPix Камера
Аудиоплеър (MP3)
Видеоплеър (MP4)
Видеорекордер (3GP)
Bluetooth (стерео A2DP)
Слот за памет ( +1GB )
JAVA, GPRS, WAP2.0
SMS, MMS, e-mail
Игри, Календар, Конвертор
Все още го няма въведен този модел, но се надявам и това да стане.
Hora, ot niakolko dni imam privileg X6. Vsichko e super, no maj sam mnogo tapa i ne moga da shvana kak po normalen nachin da prehvaria adresbook ot starija si tel ili ot laptopa. USB to ne mi dava dostap do tel ukazatel v telefona, a kato probvah da prehvarlia dannite s Bluethoota ot starija aparat (SiemensM65 koito super se razbira s computera) X6 iska da se radaktira vseki poluchen zapis - ne mojesh da kajesh prosto accept and save to telephone ....i se otkazah, zastoto mnogo rabota mi se vidia - prakiceski pocti racno vavejdane
Ima li ideja niakoj kak da stane?!!! Ima li niakakva vazmojnost USBto?
Molia pomognete!
Jeny
Ima li ideja niakoj kak da stane?!!! Ima li niakakva vazmojnost USBto?
Molia pomognete!
Jeny
И аз се набутах с това дърво...
Та значи телефона е пълно дърво,почвам поред на номерата:
батерията държи 2дни(това добре понеже ми го казаха,но нека да се знае че никви 200ч или 3-5дена не държи!!!),апарата ако може да се нарече въобще апарат в толкова зле че нямам думи не 2МП ами виджией камера е по добра от тая и работи само до 640х480,видео в мп4 въобще не снима а 3gp e със ужасно качество.Имал съм Нокия 6234 която просто е 10класи над дървото,видео в мп4 не плейва,обхвата е пълна трагедия-извън града там където други си говорят нормално на мене ми идваят съобщения за неприети повиквания,друго нещо което мн.дразни е когато вдигнеш от слушалката има 1-2сек в които не те чуват и ти не чуваш.
НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ ДА ГО КУПУВАТЕ !!!
Та значи телефона е пълно дърво,почвам поред на номерата:
батерията държи 2дни(това добре понеже ми го казаха,но нека да се знае че никви 200ч или 3-5дена не държи!!!),апарата ако може да се нарече въобще апарат в толкова зле че нямам думи не 2МП ами виджией камера е по добра от тая и работи само до 640х480,видео в мп4 въобще не снима а 3gp e със ужасно качество.Имал съм Нокия 6234 която просто е 10класи над дървото,видео в мп4 не плейва,обхвата е пълна трагедия-извън града там където други си говорят нормално на мене ми идваят съобщения за неприети повиквания,друго нещо което мн.дразни е когато вдигнеш от слушалката има 1-2сек в които не те чуват и ти не чуваш.
НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ ДА ГО КУПУВАТЕ !!!
Пич .... иди в сервиза на КОМПЮТЪР 2000 или в магазина откъдето си го купил и това го кажи там. После ще се разбере кой е дървото ;)
Аз го имам и такива проблеми нямам. Разсмиващо е да коментираш 3gp, защото има клипове които са си сложени на телефона и са си доста добри като качество, а и могат да се видят преди самата покупка, както и други видео и аудио формати.
Та иди и виж къде е проблема. Не е изключено да има и дефект самия телефон, но това е съвсем друга история и е поправимо. Все пак няма още такъв телефон на който да му е изтекла гаранцията.
Айде .... успехи и се обърни към правилните хора.
Аз го имам и такива проблеми нямам. Разсмиващо е да коментираш 3gp, защото има клипове които са си сложени на телефона и са си доста добри като качество, а и могат да се видят преди самата покупка, както и други видео и аудио формати.
Та иди и виж къде е проблема. Не е изключено да има и дефект самия телефон, но това е съвсем друга история и е поправимо. Все пак няма още такъв телефон на който да му е изтекла гаранцията.
Айде .... успехи и се обърни към правилните хора.
-
- Регистриран: 24 юни 2008, 12:19
искам да те попитам защото явно разбираш от тези телефони, има ли някаква възможност да се уголеми големината на шрифта на български защото е много ситен и ако може как2
-
- Регистриран: 01 авг 2006, 11:46
здравейте,
и аз от два дни съм с такъв телефон
като цяло съм доволен, но естествено все още нямам пълни впечатления
та моя проблем е следния
настройвам си клавиши за бързо избиране 2, 3, 4 и т.н
някои от номерата са на СИМ 1,а други на СИМ 2
когато избирам обаче телефона ползва само СИМ 1
така излиза че от МТЕЛ (СИМ 1) набирам Вивателски номера (СИМ 2) с които говоря безплатно
Има ли начин това да се настрои
мерс
и аз от два дни съм с такъв телефон
като цяло съм доволен, но естествено все още нямам пълни впечатления
та моя проблем е следния
настройвам си клавиши за бързо избиране 2, 3, 4 и т.н
някои от номерата са на СИМ 1,а други на СИМ 2
когато избирам обаче телефона ползва само СИМ 1
така излиза че от МТЕЛ (СИМ 1) набирам Вивателски номера (СИМ 2) с които говоря безплатно
Има ли начин това да се настрои
мерс