PriVileg X6

stefanpeikov
Регистриран: 06 окт 2005, 12:34

Re: PriVileg X6

Мнение от stefanpeikov » 09 юни 2008, 10:28

Не исках да кажа, че ако не се скараш с някой не ти обръшат внимание. Което е типично по български. Защо е необходими да се скараш с някои за да си свърши работата???? Ако не се бях скарал а си бях замълчал сега щех да съм без телефон? И само още нещо Хора търсете и си отстоявайте правата.

dakiss
Регистриран: 25 окт 2007, 11:45

Мнение от dakiss » 09 юни 2008, 10:49

А аз исках да кажя, че си в грешка ... ако не тотална, то поне отчасти.
Защо не пробваш тази стратегия в МЕТРО, ТЕХНОПОЛИС или други големи търговски вериги ;)
Обяснението е в простата дума - човечност.
Видяли са че си на зор и .....
..... ако си мислиш, че си ги уплашил - твои мисли са си :)

stefanpeikov
Регистриран: 06 окт 2005, 12:34

Мнение от stefanpeikov » 09 юни 2008, 11:20

Виж сега не искам да се караме. Пробвал съм и в МЕТРО и Техномаркет в общината та дори ако искаш и с КАТ, е стига да си прав разбира се. Не ти обръщат никакво внимание до момента до който не видят , че поне малко си прочел нещо и си знаеш правата. Ако седиш и си мълчиш нищо не става и никой няма да ти обърне внимание. Повярвай ми пробвал съм и по двата начина

dakiss

Мнение от dakiss » 09 юни 2008, 11:38

Защо си мислиш, че ще се караме? Само коментирам и си казвам мнението.
Просто ми е доста чудно, че имаш такова мнение по въпроса.
В твоя случай си има законен срок за ремонт на рекламирана стока и в случая явно са ти направили отстъпка като са ти го сменили без да мине през ремонт, а не че си прав и дори да повишаваш тон. Кое ти е правото в случая не разбирам?
Откровено казано пред мен не върви този номер с кавгата. Стане ли така, че да ми се повиши тон, нервния си чака реда съгласно правилата. Повече шансове имат културните хора. Клиента може винаги да е прав, но не винаги персонала е виновен и да е длъжен да търпи несправедливи обиди както примерно в твоя случай.
Като си пробвал на толкова места както казваш, защото според думите ти "си пробвал" .... минавал ли е номера винаги?
Ако си успявал и не си адвокат си пропиляваш живота ;)

dakiss

Вече дойде PRIVILEG X7

Мнение от dakiss » 13 юни 2008, 11:16

Ето и малко инфо за него:
Слайдер е
 DUAL SIM GSM
2-те карти активни едновременно
 2.0” TFT екран
 3.0 MPix Камера
 Аудиоплеър (MP3)
 Видеоплеър (MP4)
 Видеорекордер (3GP)
 Bluetooth (стерео A2DP)
 Слот за памет ( +1GB )
 JAVA, GPRS, WAP2.0
 SMS, MMS, e-mail
 Игри, Календар, Конвертор

Все още го няма въведен този модел, но се надявам и това да стане.

Jeny6
Регистриран: 14 юни 2008, 17:17

Мнение от Jeny6 » 14 юни 2008, 17:35

Hora, ot niakolko dni imam privileg X6. Vsichko e super, no maj sam mnogo tapa i ne moga da shvana kak po normalen nachin da prehvaria adresbook ot starija si tel ili ot laptopa. USB to ne mi dava dostap do tel ukazatel v telefona, a kato probvah da prehvarlia dannite s Bluethoota ot starija aparat (SiemensM65 koito super se razbira s computera) X6 iska da se radaktira vseki poluchen zapis - ne mojesh da kajesh prosto accept and save to telephone ....i se otkazah, zastoto mnogo rabota mi se vidia - prakiceski pocti racno vavejdane

Ima li ideja niakoj kak da stane?!!! Ima li niakakva vazmojnost USBto?

Molia pomognete!
Jeny

hunt
Регистриран: 23 юни 2008, 10:02

Мнение от hunt » 23 юни 2008, 10:12

И аз се набутах с това дърво...
Та значи телефона е пълно дърво,почвам поред на номерата:
батерията държи 2дни(това добре понеже ми го казаха,но нека да се знае че никви 200ч или 3-5дена не държи!!!),апарата ако може да се нарече въобще апарат в толкова зле че нямам думи не 2МП ами виджией камера е по добра от тая и работи само до 640х480,видео в мп4 въобще не снима а 3gp e със ужасно качество.Имал съм Нокия 6234 която просто е 10класи над дървото,видео в мп4 не плейва,обхвата е пълна трагедия-извън града там където други си говорят нормално на мене ми идваят съобщения за неприети повиквания,друго нещо което мн.дразни е когато вдигнеш от слушалката има 1-2сек в които не те чуват и ти не чуваш.
НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ ДА ГО КУПУВАТЕ !!!

dakiss

Мнение от dakiss » 24 юни 2008, 10:55

Пич .... иди в сервиза на КОМПЮТЪР 2000 или в магазина откъдето си го купил и това го кажи там. После ще се разбере кой е дървото ;)
Аз го имам и такива проблеми нямам. Разсмиващо е да коментираш 3gp, защото има клипове които са си сложени на телефона и са си доста добри като качество, а и могат да се видят преди самата покупка, както и други видео и аудио формати.
Та иди и виж къде е проблема. Не е изключено да има и дефект самия телефон, но това е съвсем друга история и е поправимо. Все пак няма още такъв телефон на който да му е изтекла гаранцията.
Айде .... успехи и се обърни към правилните хора.

GM_DRAGANOV
Регистриран: 24 юни 2008, 12:19

Мнение от GM_DRAGANOV » 24 юни 2008, 12:34

искам да те попитам защото явно разбираш от тези телефони, има ли някаква възможност да се уголеми големината на шрифта на български защото е много ситен и ако може как2

intelmanman
Регистриран: 01 авг 2006, 11:46

Мнение от intelmanman » 24 юни 2008, 15:07

здравейте,
и аз от два дни съм с такъв телефон
като цяло съм доволен, но естествено все още нямам пълни впечатления

та моя проблем е следния

настройвам си клавиши за бързо избиране 2, 3, 4 и т.н
някои от номерата са на СИМ 1,а други на СИМ 2
когато избирам обаче телефона ползва само СИМ 1
така излиза че от МТЕЛ (СИМ 1) набирам Вивателски номера (СИМ 2) с които говоря безплатно

Има ли начин това да се настрои

мерс

Отговори