PriVileg X7

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Re: PriVileg X7

Мнение от Andre N.B. » 25 авг 2008, 21:41

Za tezi koito ne znaqt Privileg e BG marka. Telefona e kitaisko proizvodstvo.

ButcherBoy
Регистриран: 08 ное 2006, 15:27

Мнение от ButcherBoy » 26 авг 2008, 12:27

Телефончето си го бива!
Особено имайки в предвид основната му функция-безпроблемна работа с 2 сим карти едновременно.
Досега не съм имал проблем, звука е чист и висок, обхват не се губи, не глъхне и прочие неща.
Дотук е добре и това бе причината да си го закупя този телефон.

По отношение на другите неща - камера,менюта,интерфейс - пълна мизерия...

Това да си избереш ринг тон - твоя мп3 е цяла епопея! А каква е идеята менютата са маниакално олигофренични-трябва да разцъкаш 5 пъти за да отвориш файл,смс и т.н

Има и някои бъгове самият телефон-като проведеш разговор и затвориш капака, не се заключва телефона, а си остава нейде из менютата...и ако натиснеш копче случайно...

В равносметка-добър телефон за хората,търсещи такъв с 2 сим карти.

За други екстри-тук ги няма, а и мисля, че въобще е нямало нужда да се пънат и да слагат десетки неща, обаче силно недоизпипани...

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 22 сеп 2008, 11:25

Има ли Българско меню телефона?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 22 сеп 2008, 12:49

Брат има снимки на телефони с 2 Mpx камери, които са по-добри от твоите с 3 Mpx-овата на този Privileg.
Ето ти примери:
Снимки с моята Моторола Z6 с 2 Mpx камера --> http://store2.data.bg/shingo/z6/
Снимки с Nokia N81 с 2 Mpx камера:
http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n81/photo/photo7.jpg
http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n81/photo/photo8.jpg
Ето ти качествени снимки с 3 Mpx камера на Nokia N73 --> http://mobile-review.com/review/nokia-n73-cam.shtml

То е разбираемо след като си се набутал с този телефон да си го харесваш и да си го хвалиш, но погледни реалността - камерата му не струва :)

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 22 сеп 2008, 12:50

Добре дайте идея за телефон с две сим карти който си заслужава?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

dakiss
Регистриран: 25 окт 2007, 11:45

Мнение от dakiss » 23 сеп 2008, 10:16

Интересно какво им е хубавото :) То снимката си седи доста по-зърнеста и с отенъци на зелено и не знам си какво още. Мноо кофти реклама направи на Nokia N81 с нейната 2 Mpx камера :) Ами те на Motorolata са в пъти по-добри от тези на Nokia-та ..... а тези снимки уж искат да покажат качество и са от ревю ... направо не знам. :)
А да коментираме ревю в Интернет на даден продукт е доста смешна история .... реклама бе ;)
Ако не ми вярваш на мен може и сам да се убедиш. Намали снимките дето съм публикувал до размера на 2МП, да се събере на екрана на монитора или колкото са твоите и тогава пак ги сравни как ще са. То и така свръхголеми са си по-добри от тези дето си ги публикувал :D
Накрая да поясня, че не съм се престаравал да правя качествени снимки и да избирам какво да пусна, но и така си личи, че като за телефон са си доста добри. Който иска по-добри си купува апарат с над 8МП ;)

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 23 сеп 2008, 12:31

Целта ми не е да направя реклама на някой продукт, защото аз не получавам хонорар нито от Нокиа нито от Моторола. Както съм сигурен, че и руснаците от mobile-review също не правят реклама на никои продукт, защото имат ревюта на почти всеки излезнал досега телефон - ако всяка марка телефон им плащаше хонорари за тези ревюта, че те щяха да спрат да ги правят още на първата година и да се пенсионират на Хавайте :D
Гледам постоянно повтаряш оразмеряване. Ако се оразмери снимката от 3 Mpx до 2 Mpx то тогава какъв е смисъла от тези 3 Mpx? С което естествено доказахме, че 3 Mpx камера на Privileg е с качеството на някои 2 Mpx камери, както и има и такива телефони с 2 Mpx, чийто снимки са по-добри от на Privilega :) Няма да слагаме 3 Mpx N73 в сравенението повече, защото вече битката е неравна (нали 3 Mpx Privileg се оразмерява до 2 Mpx и става горе-долу за гледане :) ).
Съгласен съм с последното изречение. Аз лично имам и цифров апарат (IXUS 70) и си снимам с него.

ПП: Ако не ви пука за камери и др екстри, а само искате да имате горе-долу лъскав телефон с 2 Sim карти - този Privileg е идеалния избор за вас :)

dakiss

Мнение от dakiss » 23 сеп 2008, 13:21

Не съм писал, че ти им правиш рекламата, а че така направена реклама не е реклама, а тези снимки дето си дал линк до тях, са били хубави, ама преди години. Сега всеки търси по-високо качество.

Странно ми беше само, че пускаш нещо с по-лошо качество, като нещо по-качествено от това което аз съм пуснал, ама .... всеки си има вкус и критерии ;)

Казах ти да ги преоразмериш само за сравнение. Иначе си има доста начини да се покаже снимката на цял екран, а не да излиза на 2 или 4, но повечето пиксели дават и повече качество - това всеки го знае и не си струва да те убеждавам. Едно е да се види на цял екран 2МП снимка, а друго 3МП. Светлина, подбор на направените снимки и други фактори са също от значение при правене на съпер качествени снимки. В това изкуство не е важото само с какъв фотоапарат си ;)

Все пак за телефон не е критерия идеална камера, а добър обхват и лесно боравене. Като добавим и това, че PriVileg са правени за България и си имат фабрични настройки за нашите оператори, българско меню, упътване на български ..... май плюсовете се увеличават и то не само за тези които знаят само български език.
Колко други телефони имат този + и не са нагаждани от знайни и незнайни специалисти?

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 23 сеп 2008, 13:44

Въпрос на вкус. На мен изобщо не ми допада телефона ми да е на български език (нито Windows-a), а инструкциите на български пък въобще не са ми нужни. Настройките мога да си ги направя за 5 минути :) С две думи плюсовете за един не са никакви плюсове за друг, а и част от тези плюсове ги имат телефони от по 50 лв :) Обсъждахме екстрите на телефон за 320 лв (камера, възможност за пускане на видео, музика, интернет и т.н), а не екстрите на телефони 50-100 лв (обхват, издръжливост на батерия, българско меню и книжки) :)

dakiss

Мнение от dakiss » 23 сеп 2008, 14:16

Ами ето прочети тук:
http://www.computer2000.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=1
за да не пишеш пак такива неща. :)
За големината си изнанадва с възможностите си и екстрите. Освен това не е показан с БГ менюто си и може да разбереш повече отколкото ако беше с него ;)

Ама както казваш .... въпрос на вкус ;)

Поне покажи кой друг телефон има всичко това и е на тази цена. Единствено тогава ще считам за нужно да ти отговарям и няма да е като надприказване без конкретни познания.
Поне да има причина да си говорим искам да кажа, а не да се заяждаме.

Отговори