призовавам всички които се чустват българи да си сложат мелодията
призовавам всички които се чустват българи да си сложат мелодията
Включи се в инициативата за 24 май Здравейте,
"Върви, народе възродени" да звучи от мобилните ни телефони!
Наближава 24 Май - Празник на славянската писменост, на българската просвета и култура
Нека посрещнем празника с любимия ни Химн на Светите братя Кирил и Методий.
Балканфолк предоставя възможност да изтеглите безплатно песента "Върви, народе възродени" на своя мобилен телефон.
Това можете да направите независимо в коя страна на света се намирате.
Повече за нашата инициатива научете на:
http://24-may.balkanfolk.com
Там можете да разберете и как да се включите в нея.
"Върви, народе възродени" да звучи от мобилните ни телефони!
Наближава 24 Май - Празник на славянската писменост, на българската просвета и култура
Нека посрещнем празника с любимия ни Химн на Светите братя Кирил и Методий.
Балканфолк предоставя възможност да изтеглите безплатно песента "Върви, народе възродени" на своя мобилен телефон.
Това можете да направите независимо в коя страна на света се намирате.
Повече за нашата инициатива научете на:
http://24-may.balkanfolk.com
Там можете да разберете и как да се включите в нея.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Включи се в инициативата за 24 май
Браво аполон! наистина много добро предложение!!!
-
- Регистриран: 07 фев 2005, 20:25
Izkluchitelno tupo predlojenie kato se predpolaga che polovinata ot userite koito sa procheli tazi tema sa s monofonichni ili polifonichni aparati !
Много "умна" тема , да не говорим , че никой нормален човек няма да си сложи "Върви народе .... " за мелодия , особено на 24-ти .
За учениците съм съгласен , за тях става , но аз не бих си сложил такава "мелодия" за звънене , ако ще и пари да ми дават от сайта !!!
За учениците съм съгласен , за тях става , но аз не бих си сложил такава "мелодия" за звънене , ако ще и пари да ми дават от сайта !!!
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
няма нищо лошо да си българин дори за един ден! относно оня форко, ами ако си в праисторията некя да нямаш мп3 на телефона си....
аз сам с такава мелодия и повярваи те ми чуствам се празнично кагато ми звънят на телефона.
гордея се с това че съм българин.
centur ти можеби си загубил българското в себе си . сажелявам те. германия е погубила българската ти душа:(
призовавам всички които се чустват българи да си сложат мелодията на телефона за 24 маи.
гордея се с това че съм българин.
centur ти можеби си загубил българското в себе си . сажелявам те. германия е погубила българската ти душа:(
призовавам всички които се чустват българи да си сложат мелодията на телефона за 24 маи.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
apolon25 първо не съм в Германия .
Второ роден съм в България .
И не бих сложил мелодия , с която празнуват учениците този празник .
Най-малкото е смешно на телефон да звъни мелодия , която е предназначена за празник !
Ти сигурно за празниците предния месец си си боядисал и телефона най-вероятно ( защото нали се боядисват яйца .... )
Не съм чак такъв "български фанатик" , така че мелодията си я слушай колкото искаш ...
Второ роден съм в България .
И не бих сложил мелодия , с която празнуват учениците този празник .
Най-малкото е смешно на телефон да звъни мелодия , която е предназначена за празник !
Ти сигурно за празниците предния месец си си боядисал и телефона най-вероятно ( защото нали се боядисват яйца .... )
Не съм чак такъв "български фанатик" , така че мелодията си я слушай колкото искаш ...
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
az pa bih si q slojl dori i v kitai da sym :) 6e mi e po-kef ot kolkoto nqkoq melodiq ot tiq koito gi reklamirat po televiziqta ( v glavata mi e Edno Jylto Pti4e deto vrqka :)
Re: Включи се в инициативата за 24 май ЗА centur
Сложи си ЯНКИ ДУДЪЛ. Затова ще ни смятат за НАЙ-ГОЛЕМИ ИЗМЕКЯРИ.
ЛАЙНО ДА Е АМА ДА Е ВНОСНО.
ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ!!!!!!!
ГОЛЯМА
ЕВАЛА НА АПОЛОН ЗА ИДЕЯТА
ЛАЙНО ДА Е АМА ДА Е ВНОСНО.
ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ!!!!!!!
ГОЛЯМА
ЕВАЛА НА АПОЛОН ЗА ИДЕЯТА
Re: Включи се в инициативата за 24 май ЗА centur
Нямам нищо против мелодията , но не бих си я сложил за звънене , колкото и какъвто и да се чуствам !
На 15 септември сигурно ще отидеш на училище , дано там поне те научат , че от "българи" са останали само гети , хуни и други племена , докато "истинските" са отдавна изчезнали !
Затова и държавата е такава , няма ги "чистокръвните" българи , а някакви руснаци , турци и какви ли не са министри и депутати , както и много "откачалници" като от АТАКА - ( В. Сиде... )
Няма да я сложа тази мелодия за нищо на света , не защото не съм българин , а защото ми е писнало от такива "патриоти" които се чудят на кой каква мръсотия да му сторят , а не да се подкрепят и обединят усилията си !!!
На 15 септември сигурно ще отидеш на училище , дано там поне те научат , че от "българи" са останали само гети , хуни и други племена , докато "истинските" са отдавна изчезнали !
Затова и държавата е такава , няма ги "чистокръвните" българи , а някакви руснаци , турци и какви ли не са министри и депутати , както и много "откачалници" като от АТАКА - ( В. Сиде... )
Няма да я сложа тази мелодия за нищо на света , не защото не съм българин , а защото ми е писнало от такива "патриоти" които се чудят на кой каква мръсотия да му сторят , а не да се подкрепят и обединят усилията си !!!
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм