проблем мото v3 pomognete
проблем мото v3 pomognete
здр значи флашнах си телефона..и като го пуснах и си вкарах кода за сима ми излезе ощте някакъв код да вкарвам но понеже беше на китаиски нвзнма какво беше и вкарах 3 пъти по 6 нули...и ми изписа....свърйете се с услуга доставчик ...какво съм напражил...сега неште никаде да влиза само това ми пише ...някои знае ли как да ми помогне....плс пишете
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: проблем мото v3 pomognete
Флашни го отново и му задай параметри"по подразбиране" full factory defaults, може да се оправи, ако не стане-в сервиз
значи флашвам го с multiflashflex tool version 1.8 i nikade ne vijdam da pishe takova parametri po podrazbirane...s druga programa li trqbva...i go fla[nah nqkolko pyti otnovo no sashtata rabota...
занеси го в свестен сервиз напр. на Мтел и ще ти го оправят ще ти сложат най- нова версия с видео и 7 Мб памет
Направи ли си бекъп на телефона преди да започнеш /нещо повече от задължително/, свали си флаш бекъп 2.5 и му дай рестор. Когато правиш флаш, преди това си спри пиновете на телефона и картата. Ако имаш бекъп изобщо не е необходимо да ходиш на сервиз, все пак това е моторола, а те носят много
флашвай наново приятел - изтегли някоя версия която е Unbranded!!!
(според мен не си сложил вярната версия и просто си си заключил телефона)
ако не се справиш, се свържи с мен да ти решим проблема докато пием кафе някаде.
(според мен не си сложил вярната версия и просто си си заключил телефона)
ако не се справиш, се свържи с мен да ти решим проблема докато пием кафе някаде.
kak d ate namerq dai si nomera v icq ili li4niqt stava li 4e flashvam tuk aama nishto nestava...
zdr pak zna4i kato go ostavq po nqkoe vreme mi izliza vyvedi vtori4na parola tova deto e bilo otna4alo na kitaiski....deto pisah nulite kakvo da vkaram tuk..a de...znae li nqkoi....
a kak se spirat parolite na telefona i sim shte mi kajehs li...pls