Здравейте. Имам един странен проблем с телефона си. От скоро съм с карта на vivatel и се случва следното:
1) понякога дори когато телефонът ми е включен и има пълен обхват, тези, които ме търсят, чуват: "Вивател ще предаде..."
2) SMS-и за пропуснати повиквания получавам със закъснение от часове, но го получавам понякога по три пъти.
Каква според вас може да бъде причината за това? Пробвах картата на друг телефон и пак се случи това(т.е. проблемът не е от апарата). Възможно ли е картата да е дефектна?
Проблем с телефона...
Re: Проблем с телефона...
Напълно е възможно картата да е дефектна, но може и от оператора да имат проблеми. Може да трябва да те извадят от мрежата и пак да те включат (не само дадената клетка, ами цялостно "рестартиране" на потребителя). Ама пробвай първо с нова карта.
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
Имам две карти на вивател, но само с едната имам такъв проблем....
мой приятел имаше подобен проблем с телефона си само с карта на вивател с мтел и глобул телефона му работи яжно нешщо е от оператора щтото картата нищо и нямаше
Еми отиди във Вивател и ги питай :)
-
- Регистриран: 11 май 2006, 14:46
kogato Vivatel startiraha mrejata si zakupih karta na abonament i mahnah M-tel-skata
togava imah SonyEricsson T610, bqh go polzval po4ti edna godina i nqmah problem sus M-tel ama kato slojih Vivatel zapo4na da iska da se restartira sled vseki razgovor, za da proveda az samiqt razgovor trqbva6e da go vklu4a i izklu4a-kakto i da e
poiskah da mi smenqt sim kartata i ot vivatel mi dadoha nov 4ip s koito telefona otnovo se bugva6e-s M-tel i Globul varvi a s vivatel ne6te, togava se prinudih da si prodam telefona i kogato otidoh do magazina v koito go dadoh mi kazaha 4e telefona ne e kodiran a prosto sim-a na vivatel bil po razli4en ot grugite i trqbva6e da mu pravqt tam nqkakuv preinstal-ama prosto ve4e ne mi se zanimava6e
ta misulta mi e - poiskai ot Vivatel da ti smenqt 4ipa i ako ima6 pak su6tite problemi otidi v nqkoi serviz za telefoni , kudeto nadqvam se 6te ti razre6at problema
aide sus zdrave i pi6i kvo stava
togava imah SonyEricsson T610, bqh go polzval po4ti edna godina i nqmah problem sus M-tel ama kato slojih Vivatel zapo4na da iska da se restartira sled vseki razgovor, za da proveda az samiqt razgovor trqbva6e da go vklu4a i izklu4a-kakto i da e
poiskah da mi smenqt sim kartata i ot vivatel mi dadoha nov 4ip s koito telefona otnovo se bugva6e-s M-tel i Globul varvi a s vivatel ne6te, togava se prinudih da si prodam telefona i kogato otidoh do magazina v koito go dadoh mi kazaha 4e telefona ne e kodiran a prosto sim-a na vivatel bil po razli4en ot grugite i trqbva6e da mu pravqt tam nqkakuv preinstal-ama prosto ve4e ne mi se zanimava6e
ta misulta mi e - poiskai ot Vivatel da ti smenqt 4ipa i ako ima6 pak su6tite problemi otidi v nqkoi serviz za telefoni , kudeto nadqvam se 6te ti razre6at problema
aide sus zdrave i pi6i kvo stava
sim-a ne e defekten, operatora e defekten ;) , tova e chesto nabludavano qvlenie pri Vivatel