Проверка на софтуер на Sony Ericcson K800i ?
Проверка на софтуер на Sony Ericcson K800i ?
Искам да попитам, ако може някой да ми каже как да проверя коя версия на софтуер е инсталирана на Sony Ericcson K800i ?
Имам предвид, че възнамерявам да си го купя скоро, а не съм убеден, че ще се оправя в менютата (не съм ползвал подобен телефон досега)... а и не искам да разчитам на мнението на продавач-консултанта, който или ще ме изгледа неразбиращо или ще се опита да ми обясни, че със сигурност е май-последна версия...
Молбата ми е ако може да ми опишете пътя от главното меню до менюто за проверка на версията, стъпка по стъпка... за да мога бързо да проверя.
Благодаря предварително !
Имам предвид, че възнамерявам да си го купя скоро, а не съм убеден, че ще се оправя в менютата (не съм ползвал подобен телефон досега)... а и не искам да разчитам на мнението на продавач-консултанта, който или ще ме изгледа неразбиращо или ще се опита да ми обясни, че със сигурност е май-последна версия...
Молбата ми е ако може да ми опишете пътя от главното меню до менюто за проверка на версията, стъпка по стъпка... за да мога бързо да проверя.
Благодаря предварително !
Re: Проверка на софтуер на Sony Ericcson K800i ?
Влизаш в меню като или натискаш джойскика или натискаш най-горния десен бутон.
След това в настройки (като застанеш на иконката най-долу вдясно и натиснеш джойстика)
Когато отвориш настройки ти пише общи най-отгоре. С джойстика слизаш надолу до Услуга актуализация и натискаш джойстика за да влезеш в това меню. В отвореното подменю на третия ред пише Версия Софтуер, влизаш в него и виждаш каквото те интересува.
След това в настройки (като застанеш на иконката най-долу вдясно и натиснеш джойстика)
Когато отвориш настройки ти пише общи най-отгоре. С джойстика слизаш надолу до Услуга актуализация и натискаш джойстика за да влезеш в това меню. В отвореното подменю на третия ред пише Версия Софтуер, влизаш в него и виждаш каквото те интересува.
А на SE W800 как става може ли да ми каже някой?
Момент да грабна един Sony Ericsson и ще ти кажа как се влиза в сервизното меню, че в момента нямам точен спомен.
Ок,набарах го.
Сега, с джойстика и с бутона "*" става всичко, като "<' и ">" ще ти указват посоката на движение на джойстика. От началния екран (без да влизаш в менюта и тем подобни) правиш следното : >*<<*<*.
От там ще ти изскочи сервизното меню и след това ще имаш опция "Service Info, избираш и след това "SW Information". Там ще ти пише каква версия на софтуера има телефона и за кой регион е направен.
Ми тва е. Дано да ти е от полза.
Ок,набарах го.
Сега, с джойстика и с бутона "*" става всичко, като "<' и ">" ще ти указват посоката на движение на джойстика. От началния екран (без да влизаш в менюта и тем подобни) правиш следното : >*<<*<*.
От там ще ти изскочи сервизното меню и след това ще имаш опция "Service Info, избираш и след това "SW Information". Там ще ти пише каква версия на софтуера има телефона и за кой регион е направен.
Ми тва е. Дано да ти е от полза.
Едно и също е на всички модели на компанията.
Много мерси,ама много!А коя е най-новата версия за w800i?
Tova za softuera da ne te pritesniava osobeno za k800i do kolkoto znam niama mnogo wirmware za sega smeneniza nego nai mnogo da sa 1-2 maksimum tri kato go zemesh ot globul s kartata na promocia sus sigurnost ste e s poslednia. Vij za k750 ima znachenie tam ima izlezli pone 10 versii na softuera no sega nasiakade pochiti se prodava s poslednia R1CA021 ima i 2 po nofi no sa identichni.
Ами да ти кажа не знам, ама това няма голямо значение, защото ти сам можеш да си подновиш софтуера до последната версия. Сам можеш да си го направиш стига да имаш компютър, интернет връзка и кабела (който би трябвало да идва в комплекта), и е напълно безплатно.
Какво имаш предвид за картата с промоция на Глобул ? Дали (евнтуално) последната версия на софруеъра върви само и при закупуване на SIM картата на оператора ?
По принцип са ми обещали да ми намерят телефона без да сключвам договор за абонамент (дано стане де)... това може ли да повлияе върху качеството на сафтуъера ?
По принцип са ми обещали да ми намерят телефона без да сключвам договор за абонамент (дано стане де)... това може ли да повлияе върху качеството на сафтуъера ?
Благодаря !