PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
Колеги, взех този телевизор от рекламата с Андроид за 290лв който е. Викам за тея пари, в кухнята да стои и да заменя другия, без андроид, да си гледам Ютюб докато хапвам...
Влезте в сайта и вижте колко ревюта има и с какви оценки...
Телевизора е пълен боклук, дори да го наречеш боклук е меко казано.
Качество на картината, по-зле от старите големи телевизори на 20 години. Цветовете избелели, ако не е ярко червено, всичко друго е бледо.
Андроида - как да го опиша не знам. Идва с Андроид 4.4 и освен Ютюб приложението и браузъра, нищо друго не работи.
Инсталирах HBO GO - не може да се ползва, не можеш да местиш дори за да си влезеш в профила, стои на главна страница, не можеш дори да разгледаш каталога.
Stremio - Не можеш да минеш дори старт екрана за да влезеш в приложението.
ShowBox - същата работа.
Абе никое приложение не работи. В Google Play Store не можеш дори да тършиш приложения. Само от началния екран което е, него можеш да избереш.
Пише в сайта, че идва с Aptoide маркета.
Няма такова нещо. Има някакъв маркет, натискаш на него - няма Лиценз изписва.
Мобдро изобщо не работи.
И на всичко това, ревютата в Емаг да са такива? АБСУРД! Трябва през живота си да не си виждал телевизор, за да ти се стори тоя нормален.
Хубавото е, че има 30 дена срок за връщане и с кеф ще го върна още утре.
Затова, не вярвайте на тея ревюта, най-вероятно са фалшиви.
А и аз лично бях писал негативни за една мишка и още нещо беше, които дойдоха неработещи.
Ревютата ми писани преди година, не бяха одобрени (вчера забелязах). Викам я да видим, ако ги променя, че продукта "БИВА", след няма и час всичко одобрено и публикувано в сайта им!
Вече всеки сам си прави изводите. :)
P.S: Аз не съм очаквал много за тези пари, честно казано, но това е неетично дори да се продава.
Влезте в сайта и вижте колко ревюта има и с какви оценки...
Телевизора е пълен боклук, дори да го наречеш боклук е меко казано.
Качество на картината, по-зле от старите големи телевизори на 20 години. Цветовете избелели, ако не е ярко червено, всичко друго е бледо.
Андроида - как да го опиша не знам. Идва с Андроид 4.4 и освен Ютюб приложението и браузъра, нищо друго не работи.
Инсталирах HBO GO - не може да се ползва, не можеш да местиш дори за да си влезеш в профила, стои на главна страница, не можеш дори да разгледаш каталога.
Stremio - Не можеш да минеш дори старт екрана за да влезеш в приложението.
ShowBox - същата работа.
Абе никое приложение не работи. В Google Play Store не можеш дори да тършиш приложения. Само от началния екран което е, него можеш да избереш.
Пише в сайта, че идва с Aptoide маркета.
Няма такова нещо. Има някакъв маркет, натискаш на него - няма Лиценз изписва.
Мобдро изобщо не работи.
И на всичко това, ревютата в Емаг да са такива? АБСУРД! Трябва през живота си да не си виждал телевизор, за да ти се стори тоя нормален.
Хубавото е, че има 30 дена срок за връщане и с кеф ще го върна още утре.
Затова, не вярвайте на тея ревюта, най-вероятно са фалшиви.
А и аз лично бях писал негативни за една мишка и още нещо беше, които дойдоха неработещи.
Ревютата ми писани преди година, не бяха одобрени (вчера забелязах). Викам я да видим, ако ги променя, че продукта "БИВА", след няма и час всичко одобрено и публикувано в сайта им!
Вече всеки сам си прави изводите. :)
P.S: Аз не съм очаквал много за тези пари, честно казано, но това е неетично дори да се продава.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
И какво са ти виновни Е-маг, че си се набутал със самсунгския боклук?
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Може ли такова нещо,поредните мошенници,който ограбват бедния български народ,бойкот на тия капути.
Re: Re: PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
Не е Самсунг. Аз вина не търся, сам съм решил да го взема. Но не е дори близко до това което се описва. Общо взето е неизползваема стока.
https://www.emag.bg/televizor-smart-android-led-star-light-32-81-cm-hd-32dm6500/pd/D4P6DDBBM/
Ето вижте ревютата. Невъзможно е да си доволен от този телевизор, не знам как да го нарека. Няколко човека го погледнаха, всички останаха в шок, колко е лошо качеството на картината. HD каналите горе-долу може да се гледат, но SD е абсурд. Както написах, човек от дърво не можеш да разлечиш, ако са един до друг.
Сменяш модове на картината, още по-зле става.
Тоя пост е по-скоро предупреждение, преди да се взима нещо, или отидете го вижте някъде на живо или не го взимахте. На ревюта никой да не вярва. ;)
P.S: Аз пак от Емаг съм купувал Самсунг ТВ доста скъп модел, там нямаше проблем, все пак е Самсунг, те нямат лоши телевизори над 500 лв предполагам. Нямаше и коментари, честно казано за него. (Все пак го бях намерил в Ютюб модела и имах представа за него). :)
https://www.emag.bg/televizor-smart-android-led-star-light-32-81-cm-hd-32dm6500/pd/D4P6DDBBM/
Ето вижте ревютата. Невъзможно е да си доволен от този телевизор, не знам как да го нарека. Няколко човека го погледнаха, всички останаха в шок, колко е лошо качеството на картината. HD каналите горе-долу може да се гледат, но SD е абсурд. Както написах, човек от дърво не можеш да разлечиш, ако са един до друг.
Сменяш модове на картината, още по-зле става.
Тоя пост е по-скоро предупреждение, преди да се взима нещо, или отидете го вижте някъде на живо или не го взимахте. На ревюта никой да не вярва. ;)
P.S: Аз пак от Емаг съм купувал Самсунг ТВ доста скъп модел, там нямаше проблем, все пак е Самсунг, те нямат лоши телевизори над 500 лв предполагам. Нямаше и коментари, честно казано за него. (Все пак го бях намерил в Ютюб модела и имах представа за него). :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
Да, гледах ревюта на едни колонки, чисто детайлно свирят, ала бала, във всички други сайтове пише колко са зле и че пращят...
За ревюта гледайте Amazon, Aliexpress (там с едно наум), Market.yandex.ru и rozetka.ua
За продукт в edigital вижте ревютата в унгарския им сайт с Google translate.
За ревюта гледайте Amazon, Aliexpress (там с едно наум), Market.yandex.ru и rozetka.ua
За продукт в edigital вижте ревютата в унгарския им сайт с Google translate.
Re: Re: Re: PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
И как вярваш, че при подобни характеристики и посочената цена няма да е боклук ? Не боклук, а тотален боклук !!!
за ревютата не знам доколко са реални, но какво си очаквал за тия пари? Най-евтината марка от която освен някакви дребни, евтини кухненски уреди, нищо друго не трябва да се купува..
Приложението на HBO Go не е официално пуснато за Android TV и ако се инсталира apk-то за за телефон/таблет на телевизор, трябва да се ползва мишка и клавиатура, иначе няма как да работи..
Приложението на HBO Go не е официално пуснато за Android TV и ако се инсталира apk-то за за телефон/таблет на телевизор, трябва да се ползва мишка и клавиатура, иначе няма как да работи..
Re: Re: Re: Re: PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
[Quote]За ревюта гледайте Amazon[/Quote](yes)
Обикновено така правя.
Обикновено така правя.
Re: Re: PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
[Quote]И какво са ти виновни Е-маг, че си се набутал със самсунгския боклук?[/Quote]Е, изглежда само ти не си разбрал, обяснявам бавно, специално за теб: [B]Е-МАГ[/B] са абсолютно виновни в това, че на сайта си публикуват подвеждаща реклама и грубо филтрират и модерират обективните отзиви за продуктите си.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: PSA: Не вярвaйте на ревюта в ЕМАГ!!!!
Чак пък да ограбват народа, навремето купих Тошиба телевизор, лед,смарт всички екстри дет се вика. Картината става, останалото не. Та, няма как за 290 лв, без марка да вземеш нещо хубаво. А за ревютата, писах едно негативно за една печка, одобри се а го няма в сайта. Чел съм и негативни ревюта в сайта им. Но, с едно наум. Не всичко написано е вярно.
п.п. Всъщност като написах поста и проверих и го има моето ревю. Дал съм 3 звезди, тъй като поръчах разопакован продукт на нов, а дойде с развалена врата. Иначе цената беше трепач, около 250 лв по-ниска от Технополис. Ама това промоция за 1 ден, + разопакован и така... Поне се връщат и не губиш кой знае какво.
п.п. Всъщност като написах поста и проверих и го има моето ревю. Дал съм 3 звезди, тъй като поръчах разопакован продукт на нов, а дойде с развалена врата. Иначе цената беше трепач, около 250 лв по-ниска от Технополис. Ама това промоция за 1 ден, + разопакован и така... Поне се връщат и не губиш кой знае какво.