PSP- как е положението в БГ
Re: PSP- как е положението в БГ
Ia vijte kav sait namerih.Ne sam go razgledal oshte, no mai moje i ima razni hakvania deto mojesh da si gi izteglish i da si downgrade-vash versiite :) - http://www.psp-hacks.com/psp-hacks.php
da tova e mnogo dobar sait-no trqbva da vnimava6 ako shte pravi6 downgrade-pak i trqbva da vladee6 english:)
Нз ама аз ще гледам да се уредя с 1.5 понеже не ми се занимава много много, писна ми да купувам нещо и после 1 месец да му правя модове и подобни ;)
Само дано да намеря тук в БС мисля че няма много ПСП-та но ще стискам палци :)
Само дано да намеря тук в БС мисля че няма много ПСП-та но ще стискам палци :)
6te nameri6 man-kupi6 li go 1.5 si ureden povqrvai mi-i gledai mnogo mnogo vnimatelno da nqma izgoreli pixseli 4e tiq ekrani na psp sa malko "bolni"
2.80 също се сваля без GTA диск:
http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&thread.id=2792391
Освен 1.5 можете да търсите примерно 3.03ОЕ , 3.10ОЕ ... на всички ОЕ(open edition) вървят пиратски игри.
http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&thread.id=2792391
Освен 1.5 можете да търсите примерно 3.03ОЕ , 3.10ОЕ ... на всички ОЕ(open edition) вървят пиратски игри.
Tova pak li pri barkoda go pishe dali e OE?
ne
-Oe nqma ni6to ob6to sas barkoda-tova e versiq koqto hakerite sa napravili za da moje nie da igraem
originalnite versii na Sony si gi pi6e do barkoda-da
no otvorenite versii nqma kak-da nqma Sony da prodava psp-itata si sas otvore OE versii???toi e blizko do akal...
samo ako kupuva6 nova i prodava4a ne dava da otvori6 kutiqta-moje6 samo sas pogleda da razbere6-no vse pak q otvori de...
no ako q kupuva6 na staro-nqma zna4enie koq versiq,parviqt sobstvenik q e kupil-vajnoto e toi da se e pogrijil da napravi downgrade na 1.5-tova e-ima6 li 1.5
lesno instalva6 i 3.40 oe
-Oe nqma ni6to ob6to sas barkoda-tova e versiq koqto hakerite sa napravili za da moje nie da igraem
originalnite versii na Sony si gi pi6e do barkoda-da
no otvorenite versii nqma kak-da nqma Sony da prodava psp-itata si sas otvore OE versii???toi e blizko do akal...
samo ako kupuva6 nova i prodava4a ne dava da otvori6 kutiqta-moje6 samo sas pogleda da razbere6-no vse pak q otvori de...
no ako q kupuva6 na staro-nqma zna4enie koq versiq,parviqt sobstvenik q e kupil-vajnoto e toi da se e pogrijil da napravi downgrade na 1.5-tova e-ima6 li 1.5
lesno instalva6 i 3.40 oe
Имам PSP за продан (ново) с OE.И игра GTA не пачната.Скайп - kirilsr
sas kolko pamet e i kolko kinta mu iska6...
Ами пъния пакет (Vlaue pack).Няма допълнителна карта с памет,само оригиналната.Който иска повече инфо Скайп или направо ГСМ да му дам.Иначе на PSP около 360-370 лева,а на играта около 100 !