PSP- как е положението в БГ
Re: PSP- как е положението в БГ
god of war kakto i spiderman 3-ima i o6te mnogo:))6te ima pak da svqlam prez no6ta
bratle ako o6te go prodava6 PSP-to kopuvam go dao 2 dni 6te samsi v nas i 6te ti pi6a na skype moq skype e megatorn ako nqma zabelejki da znai6 4e go vzimam vednaga amm v4era go gledah v magazina novo sega e 350leva za tva 6te se ugovorimza cenata dopalnitelno!!! 6toto za vtora raka ako v mnogo dobro sastoqnie nqi mnogo 300leva ako ima zabelejki i pomalko 6te stanat!!!
i are nqkoida obqsnikak to4no se raboti s taq programa deto simulira razli4nite versii i po to4no taq poslednata za 3.50 i koq e tq 6toto mislq da si kupq novo akone namerq dobro vtora raka!!!
ти си го пускаш, ама wifi не бачка... като цяло няма смисъл да го вдигаш до 333 на този етап, моето си го държа на 266 и няма проблеми с никоя игра до сега
novite igri koito idvat-kato spiderman 3 i god of war iziskvat 333-osven tova shte rabotqt samo na versiq 3.50 a tazi versiq avtomati4no pravi taka 4e konzolata raboti na 333-
minaliq den uspqha da haknat 3.50 no dnes sony izkara 3.51 koqto ve4e ne moje da se hakne sas igrata luminess:))))
minaliq den uspqha da haknat 3.50 no dnes sony izkara 3.51 koqto ve4e ne moje da se hakne sas igrata luminess:))))
аз за това казах на този етап.. като излезнат другите игри ще се клоква но засега няма смисъл
zdr az sam edno mom4e koeto e na pat da si zakupi psp i imam nujda ot pomo6t imam vazmojnosya da go zakupq ot usa moje li da mi kaje6 kakvo da tarsq versii parametri za da moga da igraq piratski igri BLAGODARQ PREDVARITELNO
mog a li da namerq haknati versii v usa i ako moga kakvi trqbva da sa te
3.71 m-33
vlez ei tuka
www.pspiso.com
vlez ei tuka
www.pspiso.com
zna4i ako iskam da si kupq xaknata versiq psp ot usa trqbva da tarsq 3.71 m33 samo tazi versiq ne 1.5 ili nqkvi drugi.blagodarq